(FOTO I VIDEO) ZABAVA I MODA: Klinci imali vikend samo za sebe

Autor:

Lifestyle

02.04.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u Srbiji ovog vikenda održan je Kids&Teen Fashion Selection, jedinstven multimedijalni događaj koji okuplja najpoznatije dečije modne brendove i dizajnere koji kreiraju za decu i tinejdžere, kao i zvezde tinejdžera, uz besplatne zanimljive i edukativne sadržaje za njih.

SUBOTA Mali kuvari i YouTuberi

Prvog dana ove velike dečije modne i kreativne manifestacije predstavili su se najuspešniji mali manekeni modne agencije Select, noseći modele najprestižnijih brendova, koji brinu o tome da i najmlađi budu stilizovani po onome što nova modna sezona donosi kao vladajući trend.

Foto: Promo foto/Select

Dečija radnja Menda prikazala je modele kuća koje već decenijama uspešno kreiraju za decu - Tom Tailor, Osh Kosh, Carter’s, Kanz, Marcelin.  Urbani dizajn kolekcije Tom Tailor protkan je elementima prirode, pa će se na stvarima za devojčice naći leptiri, a na majicama za dečake kitovi. U kolekciji Kanz prikazana je basic kolekcija koju deca najviše vole da nose, jer to je kolekcija za igru, sport i avanturu. Marcelin kolekciju čine pamučne haljinice šarmantnih dezena izuzetne za svaku svečanu priliku. Osh Kosh sa dugom tradicijom farmerki na tregere, u kolekciju je uneo i sve ostale odevne predmete kao što su romantične suknjice i haljinice sa tilom, zlatna boja u natpisima na majicama i neodoljive košulje i duksevi za dečake. Carter’s, poznati modni brend za bebe svoju novu kolekciju "začinio" je detaljima proleća i leta.

Mali kuvari su pokazali da kuvanje može biti znimljivo, inspirativno, ali edukativno. Na ovoj radionici vladalo je veselje i uživanje u druženju i različitim ukusima.

Veliku pažnju izazvao je omiljeni YouTuber Milan Inić Yasserstain, koji je potpisivao kjnigu „Nemoj biti taj LIK“ I družio se sa svima onima koji ga rado gledaju I slušaju njegove savete, pesme I nastupe.

Foto: Promo foto/Select

Modna revija domaće modne kuće Panter pokazala je nove modele od najfinijih prirodnih materijala, pogodnih za igru, dan u školi ali I slobodno vreme.

Predškolska ustanova Happy Kids pokazala je kako se nesputano i najlepše uživa u muzici, pogotovo kada su plesni instruktori drugari koji sjajno plešu.

Za one nešto starije, u Belexpocentru je juče najprimamljiviji bio “gejming korner”, a za one koji žele da pokrenu sopstveni You Tube kanal,  youtuber Dex otkrio je tajnu uspešnih YouTubera, kako se kreiraju gledani vlogovi.

Za kraj dana, na reviji Budi Hej model izabrano je lice sa naslovne strane najpoznatijeg tinejdžerskog magazine Hej. Žiri u sastavu Zvonko Marković, modni kreator, Nebojša Grnčarski, direktor modne agencije Select, i Ivana Grabrović, glavna I odgovorna urednica magazina Hej, odlučili su da se za naslovnu stranu ovog magazina slika Jelena Tešić, drugo mesto osvojila je Nina Pavlović, a treće Teodora Komatović. Takmičarke su na ovoj reviji nosile tinejdž modele brenda Lindex.

NEDELJA Deca za decu i psi u odelu

Foto: Promo foto/Select
Ivana Peters sa ćerkom

I drugog dana ove velike dečije modne i kreativne manifestacije predstavili su se najuspešniji mali manekeni iz modne agencije Select, noseći modele DexyCo Kids, kao i modele na humanitarnoj reviji Kids for Kids, koji će biti donirani Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

DexyCo Kids predstavio je izbor dečije garderobe brendova Blukids, Idexe, Cool Club i Ninia. Mali manekeni modne agencije Select prošetali su pistom u sportskoj garderobi, modernim haljinicama različitih dezena, košuljama, polo majicama i pantalonama u različitim bojama, upotpunjenim haljinicama za male princeze koje odišu ekskluzivnošću I elegancijom. Na reviji DexyCo Kids sa svojim naslednicima pistom su prošetali I Ivana Peters, Dr Feelgood I voditelj Dejan Pantelić. 

Posebno interesantna bila je revija garderobe za kućne ljubimce dizajnerke Irene Atanasković Hrnjak, koja je ovom revijom proslavila I prvi rođendan svog brenda garderobe za pse IHA. Više od dvadeset pasa najrazličitijih rasa prošetalo je pistom u Belexpocentru obučeno u razigrane modele Irene Atanasković Hrnjak, kojima je želela I da skrene pažnju na brigu o životinjama I problem pasa lutalica. Veliku pažnju izazvale su poznate ličnosti koje su se na pisti pojavile u ulozi manekena sa ljubimcima, među kojima Lepa Lukić, glumci Uroš Jovčić I Ljuba Bulajić, voditelj Lav Pajkić, Tina Ivanović, Jellena, Sonja Lazetić I mnogi drugi.

Ono što Kids&Teen Fashion Selection posebno izdvaja je bogat prateći program u okviru kojeg su se u Belexpocentru sa mališanima družili frizer Miki Panjković, koji je zajedno sa malim posetiocima Kids&Teen Fashion Selectiona frizirao njihove mame, i Dr Feelgood, koji je mališanima na zanimljiv način u okviru radionice I kviza Zdravo dete ukazao na prednosti zdrave ishrane.

 

 

Veliku pažnju izazvao je omiljeni dečiji junak, popularni Rista iz serije “Sinđelići”, glumac Luka Raco, koji je potpisivao knjigu “Portret slikan rečima” i družio se sa svima onima koji ga rado gledaju na TV ekranima.

Nakon dva dana modnih revija, bogatog programa, radionica, predavanja, sporta, plesa, modna agencija Select zatvorila je Kids&Teen Fashion Selection i novi najavila već za oktobar ove godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading