DANAS JE POMRAČENJE SUNCA - OVO UNESITE U KUĆU I ŽIVOT ĆE VAM SE OKRENUTI NAGLAVAČKE: Sledi energija koja MORA na sledeći način da se ISKORISTI!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

08.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnju energiju nikako ne smete da propustite.

DANAS JE POMRAČENJE SUNCA - OVO UNESITE U KUĆU I ŽIVOT ĆE VAM SE OKRENUTI NAGLAVAČKE: Sledi energija koja MORA na sledeći način da se ISKORISTI!

Foto: shutterstock, tiktok/printscreen

Danas je pomračenje Sunca i doneće niz čudnih fenomena. Ovo pomračenje će imati ogroman uticaj na Sjedinjene Američke Države, a mnogi će imati priliku da iskuse ovaj retki vizualni fenomen i osete sve njegove efekte. 

Rejčel Stivs je poznata po svojim radovima u oblastima energije i duhovnosti, ističe važnost ovog perioda za lični rast i transformaciju. 

Pomračenje se vezuje za proces tranformacije i obnove, a Rejčel ističe da je ovo idealno vreme da preuzmemo korake ka promenama i rastu. 

Stavis naglašava da je pomračenje izvanredna prilika da prihvatimo i integrišemo svoju ličnu "tamu" u nešto bolje i pozitivnije po nas. Sada je ključno da prepoznate šta je to navodno loše, a šta dobro u vama samima.

Republika

Foto: pixabay.com

Pomračenje Sunca je fenomen kojem se mnogi raduju

Uticaj retrogradnog Merkura na samo pomračenje 

Pomračenje Sunca je u znaku Ovna, a poklapa se sa retrogradnim Merkurom, pozivajući nas preispitamo stare obrasce i revidiramo ograničavajuća uverenja, te uskladimo ih sa svojim trenutnim potrebama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RH Stavis (@rhstavis)

 

Rituali za pomrčenje Sunca 

Kako bi se oslobodili svega što nas ograničava i sputava, Stavis preporučuje fizičko čišćenje prostora kako bismo oslobodili negativnu energiju koja se zadržala. 

Ona predlaže upotrebu različitih elemenata poput ružinih latica, lavande, ruzmarina, tamjana, za čišćenje prostora i unošenje pozitivne energije. 

Poželjno je danas uneti neku od ovih boja u kuću: 

  • Crvena, 
  • žuta, 
  • narandžasta.

Veruje se da na taj način teramo sve loše i obnavljamo strast i ljubav, te na taj način menjamo samu energiju. 

Ipak, veruje se da danas nikako ne treba u kuću unositi pozajmljene stvari, jer na taj način mešamo našu energiju sa tuđom i stvaramo dodatni haos. 

Ono što takođe danas možete da uradite, jeste da zapalite vatru na otvorenom prostoru i tako vizualizujete osobađanje tereta proslosti.  

Danas je snažna energija koju treba iskosriti kako biste stvari okrenuli u vašu korist. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading