KUPIO NAPUŠTENU KUĆU, A ONDA SE ZAPANJIO KADA JE NAŠAO OVO U SOBI: Svi su se NAJEŽILI koliko je imao sreće, vredi čitavo BOGATSTVO (FOTO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

07.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutio da tu "leži" njegovo bogatstvo.

KUPIO NAPUŠTENU KUĆU, A ONDA SE ZAPANJIO KADA JE NAŠAO OVO U SOBI: Svi su se NAJEŽILI koliko je imao sreće, vredi čitavo BOGATSTVO (FOTO)

Foto: tiktok/screenshot

Iako većina nas hrli ka tome da kupi novu i već sređenu kuću, istina je da one stare i oronule često kriju dosta zanimljivosti. 

Švedski model, Anton, koji živi u Japanu je odlučio da kupi imanje

- Kupio sam napuštenu kuću u centru Tokija i pronašao neke zanimljive stvari unutra - rekao je on. 

Kada je počeo da rasprema, pronašao je kimono, knjige, ali uskoro i nešto mnogo zanimljivije - knjiga o samoj kući. 

 

 

Iako je bila veoma detaljna, slična katalogu, nije uspeo ništa toliko bitno da nađe dok njegov drug nije došao i pronašao kolekciju starih ploča. 

- Nikada nisam našao ništa bitno, do tog momenta. Potraga je bila pravi džekpot. Ne mogu ni da zamislim koliko bi para dali za ovo kolekcionari - rekao je Anton. 

Pronašao je skoro 600 ploča 

Ovo je zaista ogromno otkriće, jer samo zamislite koliko je godina bilo potrebno da se sve to skupi. 

Republika

Foto: tiktok/screenshot

Pronašao je preko 600 vrednih ploča

- Ne mogu vam opisati koliko je zanimljiv sadržaj. Jedno je sigurno, ovo ću jako lako moći da unovčim, i to dobro. Ovo vam je kao da ste pronašli blago - dodao je Anton. 

Inače, on godinama živi i radi u Japanu, a sada je započeo i novi biznis. Naime u Japanu je dozvoljeno uzmete napuštenu kuću, renovirate je i prodate je kao svoj plac. Kako je to svima mnogo čudno, Anton je odlučio da napiše knjigu o tome i posavetuje sve one koji žele da krenu njegovim stopama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading