ČEMU SLUŽI DŽEP KOJI IMAJU SVE ŽENSKE GAĆICE? Uopšte nije ono što većina MUŠKARACA MISLI, ovo je jedina i prava istina!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prava svrha i izuzetno je važna!

ČEMU SLUŽI DŽEP KOJI IMAJU SVE ŽENSKE GAĆICE? Uopšte nije ono što većina MUŠKARACA MISLI, ovo je jedina i prava istina!

Foto: Shutterstock

Devojka skida crni donji veš

Džep na ženskom donjem vešu obično ne služi nekoj posebnoj svrsi kao džepovi na odeći. Ipak, imaju svoju namenu i veoma su važni sa zdravstvene "tačke"! Često, kupimo veš koji nije toliko kvalitetan. Kako je intimna regija osetljiva, veš je taj koji može "smanjiti" direktan kontakt polnim organom.

Džep na donjem vešu, kao što su gaćice ili bokserice, obično je samo za estetske ili dekorativne svrhe. Na primer, neki komadi donjeg veša imaju mali džep sa čipkom ili drugim ukrasima kako bi se stvorio atraktivan izgled. Džepovi na donjem vešu takođe mogu biti deo dizajna ili stila određenih komada.

Foto: Unsplash /Fahad Waseem

Objašnjenje čemu služi džep na donjem vešu

Kako donji veš "štiti"?

Unutrašnji deo donjeg veša trebalo bi da bude pokriven materijalom koji neće iritirati, već će biti od neke mekane tkanine. To je pogotovo važno kada donji veš nije naručito kvalitetan. Zato, sigurno ste primetili da gde god da kupite veš on ima mali džep. Materijal od kog je džep napravljen je zašiven i štiti intimnu regiju od lošeg materijala donjeg veša. 

Uopšteno, ženski donji veš dizajniran je tako da bude udoban i funkcionalan u smislu podrške i pokrivanja intimnih delova tela, a džepovi na donjem vešu obično nemaju praktičnu svrhu skladištenja predmeta kao što to rade džepovi na odeći. Ipak, svakako su važni iako se tu ne nosi neki predmet kako neki muškarci misle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading