MILIONI GLEDAJU KAKO SE PRAVILNO JEDE GRAŠAK I OSTALI SU BEZ TEKSTA: Ceo život radimo pogrešno, kome bi ovo palo napamet? (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će "srušiti" sve ono što ste do sada znali.

MILIONI GLEDAJU KAKO SE PRAVILNO JEDE GRAŠAK I OSTALI SU BEZ TEKSTA: Ceo život radimo pogrešno, kome bi ovo palo napamet? (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/williamhansonetiquette

Sigurno razmišljate kako može da postoji "pravilan" način jedenja graška. Uzmemo kašiku i jedemo. Ipak, ispostavilo se da nije tako! Na društvenoj mreži TikTok britanski influenser Vilijam Hanson poželeo je da objasni kako je ispravno jesti grešak kako ne biste ispali smešni u restoranu, a i kako biste sebi olakšali.

Prvo, on pokazuje kako izgleda jesti grašak viljuškom. Sve ispada i pravite pravi haos oko sebe i u tanjiru. Ne izgleda ni lepo, a i pristojno. Grašak ispada svuda, a mi pokušavamo da uhvatimo. Poprilično neprijatno i nezgodno. Onda sledi pravi način!

Foto: TikTok/williamhansonetiquette

Ovako se jede grašak

Da bi sve izgledalo mnogo kulturnije i lakše za jelo, potrebno je da desnom rukom držite nož, a levom viljušku. Zatim, nožem ćete grašak pribijati ka viljušci i tako zapravo ubadati na istu. Taj nož na neki način služi kao "zid" da nam grašak ne ispadne iz tanjira. Ovako će izgledati mnogo kulturije i bolje.

Ovaj video začudio je mnoge, ali je i brzo postao viralan. Malo je reći da su ljudi ostali zabezeknti nakon ovoga.  Čak preko 316.000 "sviđanja" ima ovaj video, kao i 15.000 komentara.

"Fantastično", "Odlična ideja", "Bravo, stalno sam do sada pravila grešku", "A ja jedem sve vreme kašikom", pisali su iznenađeni ljudi ispod objavljenog videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading