ŽENA UKRAJINSKOG MOĆNIKA OSTALA BEZ OKA PA OSVANULA NA NASLOVNICI PLEJBOJA: Jedva izvukla živu glavu pa postala simbol OTPORA, tek da vidite koliko je ZGODNA!

Autor: M.O.

Lifestyle

07.08.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina je bila teško ranjena na početku rata.

ŽENA UKRAJINSKOG MOĆNIKA OSTALA BEZ OKA PA OSVANULA NA NASLOVNICI PLEJBOJA: Jedva izvukla živu glavu pa postala simbol OTPORA, tek da vidite koliko je ZGODNA!

Foto: Facebook/printscreen

Irina Bilocerkovec je supruga ukrajinskog političara koja je preživela pokušaj ubistva samo tri dana nakon početka invazije na Ukrajinu u februaru prošle godine. 

Mesecima je bila podvrgnuta hitnom lečenju i operaciji, ali joj je oko zauvek ostalo oštećeno. 

Ona je bila napadnuta dok je bila sa svojom decom. Srećom, ostali su bili nepovređeni. 

Manekenka i TV voditeljka je sada lice s naslovne strane prvog izdanja Plejboja koji se štampa u toj zemlji od početka rata.

Postala je simbol otpora u Ukrajini. 

 

 

Irina se lečila u bolnici u Berlinu, a za magazin Plejboj je otkrila kako se osećala kad se prvi put videla u ogledalu nakon rekonstrukcije lica.

Otkrila kako se osećala kad se prvi put videla u ogledalu nakon rekonstrukcije lica.

- Nedostaje mi oko, cevčice štrče svuda, kosa mi je bila obrijana nakon operacije. Šavovi, ožiljci, rane svuda. Bila sam poput Frankenštajna. Vilica mi je pukla poput grančice. Više nemam lepo lice, ali ostatak mog tela je prekrasan - rekla je Irina.

 

 

Manekenku su pogodili meci kad se vozila kući kroz bogati kijevski kraj sa svoje troje dece. Imala je čak četiri operacije, a ostala je bez oka i sa mnoštvom ožiljaka po telu.

- Nije to bilo pitanje očuvanja moje lepote već je bilo pitanje da ću preživeti ili neću. Lekari u Ukrajini rekli su da ću verovatno umreti. Nisam se složila s time - prisetila se Irina.

Irina je sada heroina koja je predstavljena u izdanju "Žene ostaju jake“, koje se bavi otpornošću ukrajinskih žena koje su bile povređene tokom rata, ali koje nisu izgubile volju za životom.
 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading