IZABERITE JEDNU OD OVIH KARATA: Otkrijte da li će vam se želje ostvariti na osnovu simbola koje odaberete!

Autor: M.O.

Lifestyle

02.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez puno razmišljanja izaberite jednu kartu.

IZABERITE JEDNU OD OVIH KARATA: Otkrijte da li će vam se želje ostvariti na osnovu simbola koje odaberete!

Foto: Facebook/printscreen

Postavite sebi pitanje i odaberite jedan od prikazanih simbola kako biste saznali više o vašoj ideji ili kako biste pronašli najbolji put ka ostvarenju svojih želja:

Republika

Foto: Facebook/printscreen

Izaberite kartu.

 

Krug

Simbolizuje unutrašnju sreću, uspeh u poslu i univerzalno divljenje. Ključ vašeg uspeha je pravi izbor onoga što želite i iskrena zahvalnost. Održavanje ravnoteže i prave pozitivne emocije pomoći će vam da privučete obilje i ispunite svoje želje.

Zvezda

Predstavlja unutrašnju snagu i iskustvo. Vreme je da primenite mudrost koju imate i oslobodite se unutrašnjih blokada. Detaljna vizualizacija cilja i verovanje u sopstveni uspeh pomoći će vam da ostvarite svoje želje.

Krst

Simbolizuje raskršće i borbu spoljašnjeg sa unutrašnjim. Vaš život je trenutno u raskrsnici, ali budite hrabri u donošenju odluka i pratite svoj unutrašnji glas. Verujte da će se situacija rešiti u vašu korist.

Kvadrat

Ovaj simbol ukazuje na potragu za novim ciljevima i neodlučnost. Preispitajte svoje želje i odmorite se od spoljnih uticaja. Pratite tragove i znakove koji će vas voditi ka pravom putu ka sreći.

Talasi

Ovo je simbol duhovne veze sa višim silama i tajnog znanja. Imate moćne magične sposobnosti i intuiciju koju možete iskoristiti za ostvarenje svojih želja. Porodične veze i bliski kontakti će vam pomoći da umnožite svoju snagu i prosperitet.

Izaberite simbol i verujte u svoje sposobnosti, jer vaše želje mogu postati stvarnost uz pozitivan stav i prave korake ka ostvarenju ciljeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading