ELA JE ĆERKA BIVŠEG PREMIJERA I ZBOG NJENOG IZGLEDA SVE JE STALO: Atraktivna plavuša ima telo boginje, a u providnoj haljini to je i DOKAZALA (FOTO GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

26.07.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentkinja filozofije i mlada muzičarka pleni neverovatnom harizmom gde god da se pojavi, a mnogi ne mogu da ostanu ravnodušni na njenu atraktivnu figuru.

ELA JE ĆERKA BIVŠEG PREMIJERA I ZBOG NJENOG IZGLEDA SVE JE STALO: Atraktivna plavuša ima telo boginje, a u providnoj haljini to je i DOKAZALA (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram/ ellaoreskovic

Ela

Ela Orešković je ćerka bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića. Javnost je zapazila 2021. godine kada se predstavila na Dori, a njena pesma na prvu ušla je u uši. Jednom ona je govorila u kakvoj je porodici rasla i da li joj smetaju što je predstavljaju kao ćerku bivšeg premijera.

- Rođena sam u Ontariju. Kad sam imala šest meseci, moja se porodica preselila u Portoriko (San Juan), gde smo živeli do moje četvrte godine. Prema pričanju mojih roditelja, obožavala sam plivanje i, navodno, proplivala pre nego što sam pravilno prohodala. To je uvek mala anegdota koju prepričavamo kada se prisećamo našeg odrastanja. Još kao mala volela sam da nastupam, zamišljajući da sam na sceni s mikrofonom u ruci i kojekakvim kostimima za balet. Publika je, naravno, bila porodica koja je morala pomno pratiti moje prve nastupe. Pri povratku u Kanadu počela sam se baviti gimnastikom i trenirala sam 16 sati nedeljno. Paralelno sam primljena u Nacionalni kanadski balet. Bila sam jako zauzeta aktivnostima, što mi je svakako ojačalo disciplinu. Nezaboravni su mi bili praznici koje sam provodila u Hrvatskoj igrajući se s decom iz ulice do dugo u noć. Izmišljali smo razne igrokaze, i to je najdraži deo mog detinjstva koji nikad neću zaboraviti - rekla je davno za "Stori hr" i pojasnila:

- Moj tata je bio premijer u određenom trenutku našeg života. Ljudima će to uvek biti zanimljivo, tako da mi, moram priznati, to ne smeta.

Danas, ona je omiljena i na društvenim mrežama, a svojim fotografijama mami samo uzdahe. Providna roze haljina nagoveštava zategnuto telo dok pozira preko balkona. Ona trenutno odmara na moru i priprema se za ispunjenje sledećih ciljeva koje je zasigurno zacrtala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading