"VOLELA BIH DA SAM RODILA RANIJE, DECA ME SE STIDE": Objava ove majke podelila je ljude, komentarišu da žena posle 35. ne treba da rađa!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.07.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest ove žene podelila je mnoge.

"VOLELA BIH DA SAM RODILA RANIJE, DECA ME SE STIDE": Objava ove majke podelila je ljude, komentarišu da žena posle 35. ne treba da rađa!

Foto: pixabay.com

Majka dvoje dece požalila se da se oseća loše jer se deca stide njenih godina odnosno dosta je starija od većine roditelja njihovih vršnjaka.

- Rodila sam decu sa 36 i 38 godina. Doživela sam da mi kažu da me se stide jer sam stara i mnogo starija od roditelja njihovih vršnjaka, da sam u poređenju s njima kao baba, da je trebalo ili ranije da rađam ili da ne rađam uopšte, da ne mogu da imaju sa mnom opušten odnos kao njihovo društvo s njihovim mlađim majkama. Iskreno mnogo mi je teško zbog ovoga. I zaista, volela bih da sam ranije rodila - napisala je žena.

Jasno je da su joj teško pale reči deci, a evo kako su regovali ljudi koji su komentarisali njenu anonimnu objavu na Ispovesti.com.

Većina kritikuje vaspitanje dece, ali ima i onih koji smatraju da žene posle 35. godine ne treba da rađaju.

"Ne radi se o godinama. Nego ti tu decu nisi dobro vaspitala, da budu pristojna i dobra, onda ti ne bi tražili mane, nego bi bili srećni sa onim što imaju",
"Mama me rodila u 40 - oj. Nikad nisam imala problem sa tim"
"Deca su nekad surova. Da meni moje to kaže izleteo bi napolje, pa nek se onda stidi što je na ulici, a ne što mu je mama starija".
"Verovatno su u pubertetu i nemaju pojma šta govore".

"Možete da pričate šta hoćete, ali tako je kako je. Logično je da deci neće biti prijatno kada su njihovim vršnjacima majke mlade i pune života", piše neko, a na taj komentar se nadovezuje osoba koja majci poručuje da nije decu na vreme tukla, a ne rodila, inače ne bi tako pričali.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading