NESTALA DEVOJČICA (2) JE NAKON DVA DANA PRONAĐENA: Policajac koji je bio na licu mesta je ostao ZALEĐEN kada je OVO uradila!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.07.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

”Zagrlila me i nije me htela pustiti”.

NESTALA DEVOJČICA (2) JE NAKON DVA DANA PRONAĐENA: Policajac koji je bio na licu mesta je ostao ZALEĐEN kada je OVO uradila!

Foto: YouTube/Printscreen

Niko ne želi da ostane sam u šumi, usred noći. Zamislite da ste zaglavljeni noću u šumi, oko tebe nema nikoga, čuješ samo čudne zvuke. Vaš jedini pratilac je strah. Vaš prvi instinkt je da pobegnete iz mraka, ali ako ste dvogodišnjak, ne znate gde da se okrenete.

Ovo se dogodilo jednoj dvogodišnjoj devojčici u SAD-u. Devojčica je nestala tokom vikenda, a svakim satom sve su se smanjivale šanse da se nađe na sigurnom.

Bila sama i izgubljena u šumi, a mogućnost da se vrati se iz sata u sat smanjivala. 

- Sa nestalom decom situacija može naglo da se pogorša. Vreme je najvažniji faktor u ovo doba godine. Iako je temperatura bila blaga, brzo je pala - rekao je jedan policajac.

Policajac Brian je objasnio proceduru. Pokucao je komšijama na vrata i zamolio ih da pregledaju svoja dvorišta.

- Počeo sam da kucam na vrata komšija da proverim njihova dvorišta. Svi su se priključili u proveri i bili od pomoći - rekao je on.

Kako je nigde nije bilo, dosetili su se da je možda u blizini grada. 

- Ne bih mogao zaspati da nismo pregledali te planine. Pogledao sam vrh, a mogla su se videti samo stabla i blato - rekao je Brijan.

Posle nekoliko sati potrage, pronašli su trag, a na kraju i devojčicu. Brajan je video ružičasti predmet. Kada su potrčali, videli su da je to devojčica koja leži licem na kamenu.

- Pratio sam potok i našao dete. Ležala je na stomaku, na kamenu. Trčao sam što sam brže mogao. Kada sam je video da pomera ruke i noge, znao sam da je živa. Srce mi se stisnulo. Adrenalin je udarao. Potrčao sam prema njoj i odmah me je zagrlila. Nije htela da me pusti - rekao je Brajan.

Ova priča imala je srećan kraj, a o susretu devojčice i policajca se i sada priča. Devojčica je bila bez ikakvih povreda. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading