SPREČITE ZNOJENJE TOKOM VRELIH DANA: Prirodni načini koje su naše BAKE praktikovale i uvek MIRISALE!

Autor: M.O.

Lifestyle

03.07.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ma koliko da je znojenje potrebno telu da bi regulisalo temperaturu, nekad ume da bude prekomerno i stavi nas u neprijatne situacije

SPREČITE ZNOJENJE TOKOM VRELIH DANA: Prirodni načini koje su naše BAKE praktikovale i uvek MIRISALE!

Foto: pixabay.com

Ukoliko mučite muku sa pojačanim znojenjem tokom letnjih vrućina, a kozmetički preparati ne pomažu, probajte ove prirodne metode, provereno pomažu.

Jabukovo sirće

Jabukovo sirće uništava bakterije i tako deluje kao prirodni dezodorans. Natopite vatu mešavinom sirćeta i vode (2:1) i pređite njome delove tela na kojima se najviše znojite. Radite ovo svako veče pred spavanje.

Prstohvat sode bikarbone dodajte u malo vode ili na vlažne prste, a potom nanesite ispod pazuha, kada se osuši ostatak praha uklonite maramicom.

Limun

Limun se od davnina koristi kao sredstvo za kontrolisanje pojačanog znojenja. Njegova kiselina ubija bakterije i tako, isto kao jabukovo sirće, deluje kao prirodni dezodorans. Limun isecite na dva dela i polovinom istrljajte pazuhe, ostavite da deluje 15-30 minuta, a zatim isperite hladnijom vodom. Jedino na šta treba da obratite pažnju, nakon tretiranja kože limunom je da izbegavate izlaganje suncu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading