IMA 76 GODINA I NE ŽELI DA PRESTANE MODERNO DA SE OBLAČI: Tvrde da je MODNA kraljica a tek da je vidite u KUPAĆEM!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.06.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često joj pišu u komentarima da ne bi trebalo da nosi nešto jer ne odgovara njenim godinama.

IMA 76 GODINA I NE ŽELI DA PRESTANE MODERNO DA SE OBLAČI:  Tvrde da je MODNA kraljica a tek da je vidite u KUPAĆEM!

Foto: tiktok.com/printscreen

baka123

Kendis ima 75 godina i voli modu, i redovno deli video snimke na kojima je obučena u seksi haljine, bikinije i elegantnu odeću. Nažalost, zbog toga je često na meti "hejtera" i na internetu, koji joj prigovaraju zbog načina na koji se oblači i ponaša u svojim godinama, piše "The Sun".

U jednom videu podelila je svoje preporuke za odevnu kombinaciju za romantičnu priliku, gde je nosila crnu haljinu na jedno rame sa izrezom.

 

 

Zatim je obukla svetlucavu crnu haljinu pre nego što se presvukla u midi kroj sa prorezom do butina.

 

 

Jedan od najpopularnijih snimaka na TikToku jeste gde je ona obučena u jednodelnom kupaćem kostimu. Zatim je nosila jednostavan crni top bez rukava sa dubokim dekolteom koji je uparila sa letnjom suknjom.

 


Na trećem snimku se vidi kako u njenu kuhinju ulazi u belom prsluku sa plavim pantalonama i belim kaišem, koji je uparila sa sandalama i crnim naočarima za sunce.

 

"Imaš 60 godina i ne bi trebalo da to nosiš“. Osmehujući se kameri, ona je zatim otišla do zadnjeg dela sobe i otvorila frižider kada je rekla gledaocima: "Ja zapravo imam 75 godina". 

 

@lifeinmy70s Fashion is for everyone! Reinventing yourself as you age isn’t changing who you are, it just means finding things that work with who you are now. #aginggracefully #aging #aginggracefullyover50 ♬ original sound - :)

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading