VIDELA TELO I ODMAH DALA OTKAZ! Radnica sa kruzera ispričala SVE grozote - postoje dve tajne SOBE od kojih vam se želudac prevrne

Autor: N.J.

Lifestyle

04.02.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje posebne reči koje koriste da putnici ne saznaju o čemu se radi, ali to nije najgore!

VIDELA TELO I ODMAH DALA OTKAZ! Radnica sa kruzera ispričala SVE grozote - postoje dve tajne SOBE od kojih vam se želudac prevrne

Foto: Tanjug/AP, TikTok/LAURENTALKSSMACK

Više od 20 miliona ljudi godišnje odluči da ode na putovanje kruzerom, da se odmori, ali ne prođe svaka situacija tako glatko. Putovanje kruzerom može biti neverovatno lepo putovanje dok ne čujete "Bravo" ili o "Crvenim zabavama", e tada možete da uzmete svoj pojas za spavanje. Takođe, iako ste na kruzeru to ne znači da za vas zakon ne važi, čak naprotiv, još je stroži.

Na primer, ako se napijete ili posvađate sa nekim posada će tu osobu držati zaključanu u svojoj kabini. Međutim, stvari bi mogle postati ozbiljnije - svaki veliki kruzer zapravo ima zatvor na brodu, koji izgleda kao nekoliko soba u jednoj i u blizini je bezbedonosne kancelarije.

- Uopšteno, to će morati biti prilično značajan problem da biste otišli u zatvor, ali zavisno od  ozbiljnosti, mogli biste biti čak i uhapšeni kada stanemo u luku. Ako ste na moru bez zaustavljanja u luci, mogli biste biti vraćeni u svoju kabinu da tamo ostanete do kraja krstarenja - rekao je Keri Spenser, jedna osoba koja je zaposlena na kruzeru.

Procenjuje se da svake godine premine oko 200 osoba na brodu, a hitna medicinska pomoć objavljuje se uz pomoć tajne šifre. Oni imaju ambulante koje rade 24 časa i potpuno su opremljene, ali za stanja koja nisu hitna.

Foto: Printscreen YT/CBS Los Angeles

Kruzer

Mrtvačnica

Ako je osoba umrla njihovo telo čuva se mrtvačnici koja postoji na brodu. Ima prostora za oko četiri mrtve osobe, prenosi "Sun".

Loren iz Australije objasnila je kako je radila upravo na jednom ovakvom brodu. Ona je podelila sve tajne na svom TikTok profilu.

- Kada sam radila na kruzeru, videla sam kako izvlače telo iz mrtvačnice i bilo mi je baš jezivo - rekla je ona, ali to nije bilo sve zbog čega je odustala od ovog posla:

- Kruzer na kom sam radila nema 13. palubu, što znači da na otvorenom moru ili okeanu imamo osećaj da sujeverje igra važnu ulogu. Baš je jezivo i čudno - ispričala je ona, a piše "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dezurno gundjalo

04.02.2023 18:01

Naslov bombast a clanak osrednji.