Roditeljstvo

BEBU OD 6 MESECI PREKRILA TETOVAŽAMA: Samo želim da bude slavan! (FOTO)

Žena je putem instagrama zapanjila sve kada se prvo ona tetovirala u poodmakloj trudnoći, a potom počela lažnim tetovažama da prekriva i celo telo svoje bebe!

19.05.2022 18:00

BEBU OD 6 MESECI PREKRILA TETOVAŽAMA: Samo želim da bude slavan! (FOTO)
Prntscrn/YouTube

Mamu Šamekiju koja obožava tetovaže optužili su da je loša majka jer je lažnim tetovažama iscrtala telo svoje bebe.

Ova ljubiteljka tetovaže je i većinu svog tela ukrasila njima, a takođe je i telo svog jednogodišnjeg sina iscrtala mastilom kako bi ličilo na tetovažu.

Budući da je ovo objavila na svom Instagram i TikTok nalogu zasula ju je lavina negativnih komentara kako, iako su u pitanju lažne tetovaže, njima daje loš primer svome sinu koga od malih nogu priprema da postane "gangster i nasilnik".

Šamekija je na svojim nalozima ponosno pokazivala fotografije i snimke svog sinčića koji je imao svega 6 meseci kada je njegovo telo prvi put prekrila lažnim tetovažama.

On je na svakoj fotografiji u skupim markiranim patikicama, sa kapom u drečavoj boji, ima pelenu, zlatnu "kajlu" sa imenom ili drugim priveskom, minđuše i glomazne zlatne narukvice, a nosi čak i ogromno prstenje.

Iako je osuđuju zato što ovako postupa sa detetom, ona je ponosna što je njen sin već poznat široj javnosti.

Istakla je da njen sin Trejlin sa svojih godinu dana ima i zaseban garderober u kome ima količinu odeće poput filmske zvezde.

- Trejlin obožava privremene dizajne mastilom u vidu tetovaža. Voli i da nosi elegantne stvari. Ima sopstveni garderober koji je do vrha ispunjen, uz to ima svoje cipelarnike sa više od 150 pari patika. Primetila sam da voli i nakit koji mu kupujem. Kada vidi sebe obučenog u ogledalu oseća se lepo, skakuće, pleše. Zaista mislim da uživa - istakla je Šamekija.

Ova dama ne mari ni zbog osuđivanja zato što se u osmom mesecu trudnoće tetovirala sa sve stomakom do zuba, iako teško da postoji deo njenog tela koji nije istetoviran.

Ne samo što je to radila, već je i snimala i objavljivala putem interneta.

- Maltretirali su me na društvenim mrežama. Svi komentari su bili negativni! Ljudi su govorili da će se moja beba roditi sa gomilom tetovaža, da će dobiti otrov kroz kožu. Bilo je ludo - odgovara ova mama.
 

- Iako izgleda vrlo realno, tetovaže na mom sinu od 6 meseci su zapravo lažne. Moj brat ih je iscrtao na njemu toliko vešto da izgledaju vrlo realno i mogu da zbune ljude na ulici. Reakcije tih osoba su bizarne - zaključuje ova žena, koja za to ne mari ni 5% i deluje kao da je to sve vrlo zabavlja.

Poslednji u nizu njenih TikTok snimaka je onaj na kome je napisala:

- Kako komšijski pas reaguje kada vidi Trejlina -

Na snimku njen jednogodišnji sin koji jedva da zna i da hoda samostalno, nosi neku verziju farmerica, dubokih patika, dok je gore go da bi se videle tetovaže. Ima nakit i dredove umesto kose, tako da je i sam pas vidno zbunjen kada ga sretne.

Mališan na kraju snimka posrće od težine gaderobe i pada.

Šamekija je istakla da joj je ideja bila da njen sin od rođena postane jedinstven i prepoznatljiv.

Kada je došla na ideju o lažnim tetovažama njena porodica nje bila oduševljena, čak su joj rekli da se plaše da bi socijalna služba mogla da joj oduzme dete.

Međutim kada su shvatili da je time privukla 300.000 pratila na TikToku shvatili su da detetu ne škodi, a može da bude i korisno.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)