MODA ZA POMOĆ PRIHVATILIŠTU: Održane revije u Skupštini grada

Autor:

Lifestyle

26.12.2017

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Skupštini grada Beograda modna agencija Fabrika je organizovala tradicionalnu humanitarnu modnu reviju za decu Prihvatilišta.

RepublikaFoto: Promo/Modna agencija Fabrika
Poznati pomogli akciju za pomoć Prihvatilištu

Prikazane su kolekcije Kalina KIDS (dečija moda) i Sportina - XYZ.

Prethodnih 5 godina, Fabrika je skoro sve događaje i revije posvećivala deci Prihvatilišta i prikupljala, pored novčanih sredtstava, i većinu proizvoda u kojima deca oskudevaju.

Na ovoj reviji Fabrika se zahvalila  svim donatorima, pogotovu onima koji su decu Prihvatilista konstanto snabdevali u svemu što im je neophodno za dotojanstven život.

Kako se sva deca ovog sveta raduju Novogodišnjim i Bozicnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza i na ovoj reviji su zvanice  ispod velike jelke u  Skupštine grada, stavljali poklone.

Ono zbog čega Fabrika najviše organizuje ovaj dogđaj je što su deca koja trenutno borave u Prihvatillistu poslali crteže i pisma za Deda Mraza na adresu Fabrike. Svi su napisali šta žele i to su i dobili.

Pored toga, svako dete ima svog idola koga želi da upozna, pa su u svojim pismima izrazili želju da im poklone uruče poznate ličnosti koje su njihovi idoli i koje žele da upoznaju.

Tako su se među dečijim idolima našli Ana Štajdohar, Nigor, Ana Stanić, Jadranka Jovanović, Branka Puić, Iva Štrljić, košarkaš Uroš Tripković i Duško Savanović, fudbaler Milan Bojović, Vladimir Rebić direktor policije, Danijela Vranješ, Suzana Mančić, Vanja Milačić, Tamara Aleksić, Aleksandar Simić i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading