NOVOGODIŠNJI POPUSTI U SIMPU TRAJU JOŠ SAMO 2 DANA

Autor: Republika

Lifestyle

29.12.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara godina se bliži kraju i ako ste planirali da svom domu u novoj godini poklonite nov nameštaj, imate još samo 2 dana da iskoritite fantastične popuste u SIMPU.

NOVOGODIŠNJI POPUSTI U SIMPU TRAJU JOŠ SAMO 2 DANA

Foto: Promo

U svim SIMPO salonima u Srbiji važi novogodišnji popust od -20% za gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman. Pored toga, očekuje vas i fantastična ponuda garnitura, klik-klak ležajeva, kaučeva, kreveta i taburea sa lagera, na specijalnim popustima do 40%, koji traju do kraja decembra ili dok traju zalihe i dostupni su za sve vidove plaćanja.

Ukoliko su  vaš izbor ugaone garniture sa mehanizmom za spavanje, specijalnu ponudu čine najpoznatiji SIMPO modeli  u određenim štofovima, koji su na popustu 30% i čije su količine ograničene. Kupac može izabrati željeni ugao garniture i odlučiti se za neki od modela - "Montana" - sa podesivim relax naslonima za glavu, "Polarna noć", "Esterel" ili "Contesa".

Sa punjenjem sedalnog dela  od visokoelastične HR pene  priuštićete  izuzetnu udobnost tokom dnevnog odmora,  dok će mehanizam sa dušekom, koji se u jednom potezu  rasklapa u položaj za spavanje, obezbediti prijatan san. Za manje prostore možete izabrati i ugaonu garnituru "Mina", sa lift mehanizmom i kutijom za odlaganje posteljine.

Za svakodnevno okupljanje porodice i druženje sa prijateljima preporuka su  fiksni modeli ugaonih garnitura. Na sniženju -30% je "Pariska noć", čiji dizajn donosi francuski šarm, dok je na sniženju -40% garnitura "Mexico", novitet na tržištu, sa punjenjem od HR pene i specijalnom drvenom aplikacijom u funkciji noge. Navedeni popusti važe samo za proizvode sa lagera, ne postoji mogućnost poručivanja u štofovima po izboru kapaca.

U SIMPU imate mogućnost izbora garnitura u sastavu trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja, koje u okviru novogodišnje akcijske ponude možete kupiti sa sjajnim popustima.  Na sniženju od  30 % je "David", novi model koji će vas oduševiti udobnošću, kao i "De Marco" i "Angelina", koji su u decembru takođe dostupni  na istom popustu. Idealan dodatak uz  garniture, koji će se  dobro uklopiti i uz ostali nameštaj u vašem domu je tabure  kockaste forme "Koktel puff", na istom akcijskom popustu.

Za sve ljubitelje klasičnog dizajna, koji praktikuju kombinaciju funkcionalnog i udobnog nameštaja za dnevni odmor i spavanje, preporuka su klik-klak ležajevi, kaučevi i kreveti. Na popustu -30% su modeli sa lagera - "Fiona" sa presvlakom koja se skida radi lakšeg održavanja, "Knjaz", "Onix" i "Gordana", sa žičanim jezgrom i prostorom za odlaganje posteljine, koji plene jednostavnim dizajnom i udobnošću. Klik -klak ležaj "Maja" je na popustu -25%. Singl krevet "Miran san" sa lagera, bez mehanizma, sa dušekom u svom sastavu, takođe je deo akcijske ponude na sniženju -30%.

Pored ovih popusta odobravaju se i dodatni popusti kroz program lojalnosti iIi kartice pogodnosti.  Sva kupljena roba čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

Kompletnu akcijsku SIMPO ponudu možete pogledati ovde:

http://www.simpo.rs/assets/simpo_inserter_decembar_2021.pdf

SIMPO ponudu i informacije vezane za plaćanje možete pogledati na www.simpo.rs ili potražiti u  salonima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading