ZAROBLJENA SAM U TELU OSMOGODIŠNJE DEVOJČICE! Neverovatna ispovest mlade žene zaprepastila svet, koliko biste joj vi dali godina? (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Lifestyle

18.12.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šauna Raj ispričala je u dokumentarcu na TV TLC svoju neverovatnu životnu priču, sa sve izazovima kroz koje svakodnevno prolazi jer joj niko ne veruje da nije više dete.

ZAROBLJENA SAM U TELU OSMOGODIŠNJE DEVOJČICE! Neverovatna ispovest mlade žene zaprepastila svet, koliko biste joj vi dali godina? (FOTO, VIDEO)

Foto: printscreen/TLC/Youtube

Šauna Raj ispričala je svoju šokantnu priču u dokumentarcu na TV TLC

Amerikanka Šauna Raj na prvi pogled izgleda kao svaka normalna osmogodišnja devojčica, međutim, istina je da ona uopšte više nije devojčica već devojka stara čak 22 godine.

Svoju neverovatnu životnu priču ona je sa čitavim svetom podelila u dokumentarcu emitovanom na TLC, otkrivši šta joj se dogodilo i zbog čega je, kako ona sama kaže, ostala zarobljena u telu deteta i kako se nosi sa svakodnevnim problemima budući da joj u javnosti niko ne veruje da je uopšte punoletna. 

Republika

Foto: printscreen/TLC/Youtube

Šauni je konstatovan rak mozga kada je bila beba  

Šauni je, kada je imala svega šet meseci, konstatovan redak oblik raka mozga zbog kog je morala da se podvrgne hemoterapiji. Lekari su kasnije objasnili da je upravo taj tretman bio presudan i da je on, izazvavši nepovoljno dejstvo na hipofizu, obustavio normalan rad te žlezde, pa samim tim i rast devojčice.

- Rekli su mi da sam završila sa rastom - istakla je Šauna koja je sada visoka svega 94 centimetra, što je, otprilike, prosečna visine osmogodišnjih devojčica. 

 

- Svakodnevno nailazim na poteškoće, pre svega jer ne mogu da idem sama u prodavnicu, barove, pa čak i da nađem dečka. Spopadaju me samo manijaci - iskrena je mlada žena, koja se s problemima suočila i kada je u jednom kafiću poželela da naruči čašu vina i kada je pokušala da u tatu-centru objasni da je punoletna i da želi tetovažu. 

- Ja sam samo normlalna mlada žena koja radi normalne i zabavne stvari sa svojom porodicom i želim da me tako vide i svi drugi - naglasila je ona. 

- Osećam krivicu jer će kroz ovo prolaziti čitavog života, pa pokušavam da je zaštitim - rekla je kroz suze Patricija.    

U dokumentarcu odvažna Šauna odlazi i na sastanak na slepo sa mladićem, koji je kasnije priznao da je mislio da je predmet prevare budući da se pred njim pojavila devojčica. Ne komentariću njega, Šauna je priznala kako uvek privlači pogrešne ljude, a da samo želi da bude srećna i nađe svoju ljubav. 

Takođe, istakla je da su roditelji prema njoj veoma strogi i da ni danas ne može nigde da ode a da im detaljno ne otkrije sa kim se nalazi i gde će biti. 

- Ne znam da li sam spremna da je pustim da ode, ali znam da bi to trebalo uskoro da učinim - priznala je njena majka nakon što joj je Šauna otkrila da namerava da se odseli. 

Republika

Foto: printscreen/TLC/Youtube

Redovno ima problema da u baru naruči piće

- Sada radim na svojoj nezavisnosti i to im je od najveće važnosti - istakla je Šauna koja je krenula i na časove plesa oko šipke, kao i u teretanu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading