FANTASTIČNI POPUSTI U SIMPU ZA "CRNI PETAK“

Autor: Republika

Lifestyle

25.11.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SIMPO je za praznik kupovine "„Crni petak" spremio fantastičnu akcijsku ponudu, sa sjajnim popustima od 25%, 30% i 35% na izabrane artikle sa zaliha.

FANTASTIČNI POPUSTI U SIMPU ZA  "CRNI PETAK“

Foto: Promo

Komponibilni program Fred - 25% popusta

Dani izuzetnih sniženja u SIMPO salonima počinju u četvrtak 25. novembra i traju do utorka 30. novembra 2021. godine. Biće to prilika da ljubitelji nameštaja obraduju sebe brojnim novitetima po atraktivnim cenama za sve vidove plaćanja.  

Republika

Foto: Promo

Krevet Čeri - 25% popusta

Ukoliko ste planirali da svoj dom opremite novim komponibilnim nameštajem, izaberite program "Fred" ili "Sahara" i iskoristite popust od 25%.

Republika

Foto: Promo

Zidni sistem Daria - 30% popusta

 

Razne komode, vitrine, viseći elementi, klub stolovi i trpezarijski stolovi iz ovih programa pogodni su za opremanje dnevnih boravaka, trpezarija i  radnih prostora.

Republika

Foto: Promo

Krevet Miran san - 25% popusta

Ako poseban akcenat želite dati uređenju spavaćih soba, ovo je idealno vreme sa kupovinu kreveta, jer za modele "Sofia", "Čeri" i "Miran san" takođe možete ostvariti navedeni popust.

Republika

Foto: Promo

Krevet Sofia - 25% popusta

Za elegantan ambijent vaših dnevnih boravaka preporuka su zidni sistemi "Daria" i "Kasija", koji su tokom ove akcije na sniženju od 30%, kao i predsoblje "Slim", koje poseduje elemente koji se mogu kupiti pojedinačno i kombinovati po želji kupaca. Dostupno je u beloj i venge boji.

Republika

Foto: Promo

Predsoblje Nostalgija - 35% popusta

Svoj savršeni izbor predsoblja možete napraviti i uz modele "Nostalgija" i "Luna", koji će prostor učiniti višestruko funkcionalnim i lepim.

Republika

Foto: Promo

Dušek Monto - 35% popusta

 

Sa njima možete ostvariti još veću uštedu jer su u okviru akcijske ponude  na  sniženju od 35%. U ovoj kategoriji popusta je i dušek  "Monto", sa džepnim jezgrom i naddušekom, dostupan u raznim dimenzijama.

Republika

Foto: Promo

Predsoblje Slim - 30% popusta

Do kraja meseca na ostale proizvode iz bogate kolekcije SIMPO nameštaja očekuje vas specijalni sajamski popust od 20%, za plaćanje gotovinom, virmanom i platnim karticama. Više informacija o ostalim proizvodima na popustu potražite na www.simpo.rs.

Republika

Foto: Promo

Zidni sistem Kasija - 30% popusta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading