KADA SRCE NADIGRA RAZUM: Republika daruje za najlepšu priču

Autor:

Lifestyle

18.12.2017

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo iskusili lepe, i one manje lepe trenutke sa bivšim ljubavima. Ova nesvakidašnja priča podstaknuće vas da tragate - možda je, kao i našoj čitateljki, baš i vaša "ljubav za sva vremena" odmah iza ugla. Pročitajte zašto je priča o srećnom spletu okolnosti zaslužila da baš od Republike dobije nagradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Krojite svakodnevno svoje nezaboravne trenutke

Ljubav godine ne broji

Bio je decembar. Slavila sam četvrtu godišnjicu sa svojim dragim. Kao po običaju, on je bio sa prijateljima, dok sam ja nalazila način da ga opravdam - kao i uvek. Mislila sam da se ta navika zove "ljubav". Jednom prilikom, bila sam prisiljena da popijem kafu sa svojom prijateljicom i njenim iritantnim bratom. Tog egocentrika nisam mogla da podnesem. Čak sam ga ogovarala i kod svog dragog. Dragi nikada nije bio ljubomoran, očigledno, ni zainteresovan. Ali, znate li onaj osećaj kada ste na nešto navikli, pa ubedili sebe da se bez toga ne može?

Potpuno neočekivano za devojku koja nije ljubitelj izlazaka, sve vreme ovog sveta počela sam da provodim sa prijateljičinim bratom Vukom. Šetnje, izlasci, dugi razgovori bili su razlozi mog osmeha na licu. Posle godinu dana ponestalo mi je izgovora da mi je Vuk samo najbolji prijatelj. Počela sam najstrastvenije da varam svog dugogodišnjeg dečka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ljubav je više od navike

Zaljubila sam se u Vuka koji je zbog mene prekinuo šestogodišnju vezu. Najromantičniji trenuci sa Vukom otvorili su mi oči i pokazali mi kako je ljubav uzimanje i davanje. Poželela sam da traje zauvek. Sećam se večeri kada mi je "prekipelo". Prekinula sam višegodišnju vezu sa velikom težinom u grudima.

Prošle su godine, a onaj iritantni Vuk i ja sada planiramo putovanje za godišnjicu braka. Volim što sam na vreme poslušala srce, jer naša ljubav sve više raste iz dana u dan...

Nastavite da nam šaljete vaše najlepše ljubavne priče na marketing@srpskitelegraf.rs

Nadamo se da su vaše reči te koje će ugrejati mnoga srca. Budite zaljubljeni i Republika.rs će vas toplo nagraditi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading