TRI TIPA ŽENA OD KOJIH BEŽI SVAKI MUŠKARAC! Od ovakvih baš "boli glava"!

Autor:

Lifestyle

15.11.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu samo žene te koje biraju svoje partnere i traže im mane.

TRI TIPA ŽENA OD KOJIH BEŽI SVAKI MUŠKARAC! Od ovakvih baš "boli glava"!

Foto: www.profimedia.rs

I muškarci su ti koji imaju svoje zahteve i tačno znaju šta ne žele od svoje partnerke.

Donosimo vam tri tipa žena koje muškarci uvek izbegavaju.

Šefica

Ove žene su muškarcima izuzetno naporne i doživljavaju ih kao da im je šefovanje zapisano u DNK. U početku će im se to činiti slatkim, ali kada se počne osećati kao dečak u školi kom učiteljica govori šta mora da uradi, brzo će pobeći.

Tračara

Ova žena je poput žute štampe u očima muškaraca. Voli da ogovara i razgovara o drugim ljudima. U početku će im možda biti zabavna sa svojim anegdotama, ali na kraju se muškarci počnu pitati šta o njemu govori iza leđa.

„Spasiteljka“

Ova žena svuda vreba. Ona je vrsta žene od koje svaki muškarac želi da pobegne po svaku cenu. Naravno, neki muškarci vole ovakve žene zbog vlastite nesigurnosti. Ona tvrdi da ga voli baš takvog kakav je, ali malo po malo, želi da ga promeni i spasi od samoga sebe. Prvo je to njegov stil, a onda i njegov muzički ukus. Jednostavno ga mora spasiti od tih bednih izbora jer ona najbolje zna što je za njega dobro. Kada stigne do njegovih prijatelja i hobija, on obično beži glavom bez obzira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading