Pelene kao pravi saveznik mama i beba!

Autor:

Lifestyle

22.10.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditeljstvo je najlepša, ali i najteža uloga u životu, a kada se beba rodi, mami je pre svega potrebna podrška i pomoć. Zato je važno da svi članovi porodice budu brižni i puni razumevanja, dok je sa druge strane od velike važnosti i da sredstva koje mama koristi budu pravi „partner“ u ovom posebnom periodu.

Foto: Promo

Pelene za bebe

Specijalizovana linija proizvoda za najmlađe, Mamma&baby, upravo su proizvodi na koje svaka mama može da se osloni. Kako prvi meseci dečijeg života uglavnom prolaze u hranjenju i spavanju, najvažniju ulogu u ovom periodu imaju pelene. Mamma&baby pelene kreirane su po posebnoj SPEED DRY tehnologiji i sa upijajućim kanalima za visoku absorbciju koji u kombinaciji sa posebnim homogenim punjenjem daju potpuni osećaj suvoće i do 12 sati. Pored toga, elastične trake omogućavaju lako prijanjanje, dok tankoća pelene omogućava bebi da se slobodno kreće.

Proizvodi Mamma&baby linije su dermatološki testirani, a pored više vrsta pelena posebno dizajniranih da bebina koža ostane zdrava i negovana tu su i kupka, šampon, krema, ulje, losion, puder, štapići za uši i sve drugo što Vam je potrebno za negu mališana. Sredstva za negu proizvedena su po najvišim evropskim standardima, dok su prilikom nastajanja proizvoda korišćene veoma blage formule, bez boje i konzervansa, prilagođene nežnoj bebinoj koži.

Još jedna lepa vest za sve mame članice Lilly loyalty programa je što u periodu od 01.10 do 31.11.2021. godine kupovinom bilo kog proizvoda Mamma&baby brenda u vrednosti od 5.500 RSD na poklon dobijate prekrivač za bebe po ceni od 1 RSD, dok kupovinom proizvoda u vrednosti od 11.000 RSD možete kupiti ranac za 1 RSD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading