MUŠKARCI SE ŽENE IZ SAMO DVA RAZLOGA! Jedan je zaljubljenost, a drugi vam nikad ne bi PAO NA PAMET! ŽENE, OPREZ!

Autor:

Lifestyle

16.10.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda postoje i drugi razlozi zašto muškarci ulaze u brak, ali svi oni proizilaze iz ova 2 pravila.

Republika

Foto: Photo by Olivia Bauso on Unsplash

Muškarci se, verovali ili ne, žene i zato što im je tako "zgodno", Ilustracija

 

Naime, ruski psiholog Viktoria Kirsta tvrdi da se muškarci žene zato što im je "zgodno" da se oženi određenom žinom ili zato što se zaista u nju zaljubio.

Evo i šta to znači.

Zgodno mu da se oženi

Zamislimo situaciju: Muškarac upoznaje ženu koja se bori da mu udovolji, a i ona je zgodna, lepa i, što je najvažnije, više je zainteresovana za njega nego on za nju. A muškarci, inače, to odlično osećaju. I ova žena na sve moguće načine "zaslužuje“ njegovu ljubav: kuva neverovatna jela, ugađa mu u krevetu, brine se o njemu, ne pametuje mu i generalno ne čini ništa da ga optereti. Ali u isto vreme svim silama pokušava da ubedi muškarca da je baš ona idealna za ulogu dobre i uzorne supruge.

Stoga s vremenom čovek počinje da razmišlja: "Zašto da ne? Pogodno je!“ Odnosno, ako je cilj ovog muškarca bio da pronađe "udobnu" ženu, u kojoj bi se idealno spojila uloga ljubavnice, kuvarice, ponekad „mame“ i, što je najvažnije, ta žena mu može organizovati potpunu udobnost i spokojstvo, onda je on spreman da se „žrtvuje“. Na kraju krajeva, on želi da dobije svu ovu udobnost na stalnoj osnovi, da tako kažem – 24 sata dnevno. Ali ovde je važno i to što ova žena NIJE živela i nije htela da živi sa njim PRE udaje, to jest, ona je, naravno, mogla da ga poseti i čak ostane nekoliko dana i tada je ona blistala svojim, na primer, odličnim kulinarskim umećem ili da u njegovom stanu dovede stvari u red, ali je istovremeno jasno stavila do znanja da neće živeti samo sa muškarcem, kako se sada kaže, u građanskom braku, jer ona ima druge vrednosti i prioritete. I tada čovek shvati da neće biti „besplatnih poklona“, i ako želi da se stalno kupa u ljubavi i naklonosti ove žene, a pored toga da dobije sve udobnosti, onda se treba oženiti, pa se na kraju i ženi.

Muškarac se zaista zaljubio u ovu ženu

Ako se muškarac zaista iskreno zaljubio u ženu, onda se pitanje kako ga „prisiliti“ da se oženi, u principu, ovde ne postavlja. Na kraju krajeva, on sam je spreman da joj da bračni predlog, i to čak i uprkos činjenici da se ta žena nije ni dokazala. Dovoljno je da voljena žena samo bude spremna za brak, a ovo je zaista dovoljno. Štaviše, često se dešava da se upravo muškarac dodvorava ovoj ženi, pokušava da je usreći, a ako i ona uzvrati istom merom, onda muškarac misli: „Moram da se oženim!“

I sada, nakon nekog vremena, pošto je bio potpuno srećan i najvažnije siguran u ispravnost sopstvene odluke, on se zaista oženio ovom ženom. Na kraju krajeva, shvatio je da je to zaista njegova sudbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading