AKO PLANIRATE KIĆENJE: Evo koliko košta novogodišnja jelka

Autor:

Lifestyle

12.12.2017

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cene jelki su proporcionalne njihovim dimenzijama, pa ćete za velike jelke morati da izdvojite malo više novca. Trenutne cene veštačkih jelki se kreću od 500 do 52.000 dinara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pakovanje malih kugli košta 50 dinara

Nova godina je već pred vratima i pravo je vreme da se razmišlja o prazničnoj dekoraciji doma, a pre svega ukrašavanju jelke. Prodavci su uveliko pripremili ponudu novogodišnjih ukrasa i jelki, a izuzetak

su samo jelke sa busenom, koje će biti u prodaji tek od polovine decembra. Veštačke jelke su uveliko dostupne kupcima u kineskim prodavnicama, hipermarketima, radnjama specijalizovanim za prodaju ukrasa, kao i u brojnim internet prodavnicama.

Ako se pak odlučite da ove godine ukrašavate prirodnu jelku, ekipa Srpskog telegrafa apeluje da kupite jelku sa busenom, koju nakon korišćenja možete zasaditi u obližnjoj šumi ili mestu predviđenom za nove sadnice. Osim što ćete spasti biljku, korišćenjem jelke sa busenom imaćete manje iglica na podu oko novogodišnjeg drveta. "Zelenilo Beograd" će pustiti u prodaju prirodne jelke u drugoj polovini decembra, a pretpostavlja se da će cene biti slične prošlogodišnjim, kada se za drvo visine 1,2 do 2,5 metara plaćalo od 1.000 do 3.000 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading