Saveti za kreiranje savremenog radnog kutka

Autor: Republika

Lifestyle

30.09.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odvojeno mesto za rad ili učenje u domu je veoma korisno i svakako čini da budete još produktivniji u završavanju obaveza.

Republika

Foto: Promo

Kreirajte radni kutak u kojem ćete se osećati lepo

Potrebno je samo da budete kreativni i da osmislite kako da na najbolji način kreirate radni kutak, u kome ćete sa zadovoljstvom provoditi vreme i biti maksimalno usredsređeni. Čist i organizovan radni prostor kpokloniće vam idealnu atmosferu i omogućiti veću efikasnost tokom rada.

Radni sto je osnova svakog radnog prostora, a veoma praktično rešenje je kompjuter sto ARHIMED, koji ima i deo za odlaganje sastavljen od otvorene police i tri fioke, podesiv pod uglom od 90 i 180 stepeni u dve pozicije. To vam pruža mogućnost da ovaj sto pozicionirate u nekom uglu ili napravite vizuelnu pregradu od ostatka prostora. Sto će zauzeti relativno malu površinu, a pružiće vam više nego dovoljno mesta za sve što vam je neophodno za rad.

Dodatni prostor za odlaganje može vam pružiti vitrina UMBRIA POP, u kombinaciji crnog i dekora sivog hrasta, koja se sastoji od dva segmenta sa unutrašnjim pregradama, od kojih je jedan zatvoren, a drugi otvoren.

Republika

Foto: Promo

 

Zidna polica UMBRIA ZP učiniće da prostor izgleda manje kancelarijski, a može poslužiti za postavljanje dekoracije, raznih motivacionih poruka, predmeta i fotografija koje vam znače i koje će vas oraspoložiti u trenucima pauze.

Dekor sivog hrasta možete postaviti ispred tapete sa geometrijskim motivima, npr. svevremene pruge, čime će prostor dobiti dodatnu dinamiku. Uzmite u obzir i psihološki uticaj boja. Ukoliko odaberete neutralne tonove, možete se poigrati detaljima u boji ili dodati biljke koje u prostor unose svežinu i oplemenjuju ga.

Ukoliko ste pak raspoloženi za nežniji, svetliji i elegantniji radni prostor, predlažemo da birate belu boju. Kompjuter sto ELAN, u kombinaciji sivog hrasta i bele lak folije, daće radnom prostoru notu glamura, a otvorena polica MAURO (MXXR431) je dovoljna da vas distancira od ostatka prostorije, a da pri tome i dalje možete da kontrolišete situaciju u drugom delu sobe, ako je to potrebno.

Za dekoraciju obavezno koristite i metalne predmete, kako biste naglasili luksuznu notu vašeg radnog prostora. Metal može biti i u konstrukciji stolice, poput stolice NF-901A, koja bi takođe trebalo da bude bela, a dozvoljeno je i postavljanje ogledala. Birajući svetlo sivi ton i nežne elemente stvorićete prijatnu, udobnu i glamuroznu radnu okolinu.

Republika

Foto: Promo

 

Potpuno drugačiji ambijent možete kreirati koristeći elemente kolekcije SARDINIA. Pozadina može biti tapet u dekoru crne opeke, koji doprinosi rustičnom izgledu, a  glavnu temu industrijskog stila nosi nameštaj u dekoru artisan hrasta sa detaljima od crnog metala. Kompjuter sto SARDINIA RS možete da uparite sa trpezarijskom stolicom KRIS, dok dekoracija treba da prati industrijski stil. Koristite predmete poput figura, metalnih elemenata, keramike. Što se tiče boja, savetuju se jesenje nijanse: žuta, narandžasta, braon i zelena.

Istu kombinaciju nameštaja možete postaviti i pored zida u zelenoj boji, koja će u prostor doneti osveženje, a da pri tome ostajete u jesenjem trendu. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da dekoraciju dopunite zlatnim tonovima, koji su već neko vreme prisutni ne samo u dekoraciji, već i rasveti, tapetama, a savršeno izgledaju na zelenoj pozadini i idealno se slažu uz dekor artisan hrasta.

Verujemo da ćete uz pomoć ovih saveta kreirati moderan i autentičan radni kutak, koji će sigurno uticati na vas i vašu efikasnost, što upravo i jeste suština svakog radnog prostora. Svega nekoliko kvadrata dovoljno je da kreirate prijatno i funkcionalno radno okruženje, važno je samo da odaberete stil koji vam najviše odgovara i napravite svoje idealno mesto za rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading