SPAVAM SA DRUGIM MUŠKARCIMA JER JE MOJ MUŽ TO TRAŽIO OD MENE! Mlada majka objasnila šta znači termin vrela žena: Brak nam je savršen, ON MENE NIKAD NIJE PREVARIO!

Autor: Republika

Lifestyle

28.09.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raj Nemecki je sa pratiocima na TikToku otkrila kako je odlučila da počne da se viđa sa drugim muškarcima iako je udata, tvrdeći da je to usrećilo i nju i njenog muža.

Republika

Foto: Facebook

Raj Nemecki ispričala detalje u srećnom  

Britanka Raj Nemecki (22) otkrila je čitavom svetu putem društvene mreže TikTok da živi u otvorenom braku sa svojim mužem, što znači da ima seksualne odnose sa drugim muškarcima i to na njegov zahtev. 

Raj opisuje sebe terminom "vrela žena", što je postao uvreženi naziv za pripadnice nežnijeg pola koje u svojim vezama funkcionišu na taj način. Upravo je ta mlada Britanka, koja se već ostvarila i kao majka, objasnila šta taj termin tačno podrazumeva u praksi. 

- Ova tema je i dalje tabu i niko o tome ne želi da razgovara otvoreno, ali znam dosta parova koji žive na taj način. Imamo srećan brak, on je srećan jer ja spavam sa drugima - istakla je Raj u jednom od video-klipova na TikToku, a zatim otkrila kako je sve počelo. 

- Duže od godinu dana mi je "nudio" da počnem da se viđam sa drugima i prvo mi je bilo mnogo neprijatno. Posle nekog vremena sam ipak pokušala samo zato što sam znala da će to njega da usreći i dopalo se i meni. Termin vrela žena inače znači da to nije izbor partnerke, već partnera. To je neka vrsta muške fantazije - objasnila je mlada žena i napomenula da su se ona i njen suprug dogovorili da njen odnos s drugim muškarcima ne ide dalje od uobičajenog seksualnog odnosa. 

- Uvek sam ja ta koja bira partnere i to onda kada sam raspoložena za to. Ako se muž složi sa tim, to onda nije prevara i nije ništa različito od odnosa koje sam imala kada sam bila slobodna. Razlika je u tome što se posle seksa s drugim muškarcem uvek vraćam svom mužu i znam da smo oboje srećni - istakla je ona i odgovorila na brojne kritike da se viđa sa drugim jer njen "muž nije u stanju da joj pruži ono što ona želi". 

- On je najbolji muškarac u krevetu kog sam ikad imala i ovo što ja radim ne utiče na našu vezu negativno ni u kom slučaju. Čak suprotno - poručila je Raj.    

Inače, njen muž nikad ne upoznaje muškarce sa kojima se onav viđa, a koje najčešće upoznaje preko društvene mreže Tinder. Međutim, par često zajedno posećuje svingerske klubove i tada i zajedno učestvuju u odnosima s drugima. 

- Mi smo kao i bilo koji drugi, prosečan mladi par roditelja. Ovo nas je samo učinilo snažnijim i srećnijim - dodala je Raj i otkrila da detalje iz njenog nekonvencionalnog braka znaju gotovo svi članovi njene porodice koji je i prate na TikToku. 

- Niko nas ne osuđuje. Jeste da ne pričamo o tome, ali da, znaju - rekla je Raj odgovarajući na pitanje jednog od pratilaca na TikToku.  

Ona je dosad imala tri partnera van braka i to samo po jednom.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading