SPAVALA SAM SA 16.000 LJUDI! Ljubav mog života to ZNA i voli me i dalje!

Autor: Republika

Lifestyle

21.09.2021

14:53

Ešli Klark Hafman otkrila je sve detalje iz svog života u poslednje dve decenije, koji su izazvali pravu buru reakcija na društvenim mrežama.

Printscreen/TikTok

Ešli Klark Hafman podelila je sa svetom svoju ispovest 

Britanka Ešli Klark Hafman podelila je sa čitavim svetom da je spavala sa čak 16.000 osoba, a da je tu informaciju o njenom životu nedavno saznala i njena verenica, koja je, uprkos tome, i dalje voli svim srcem.

Ta bivša prostitutka, koja je sada aktivna na društvenoj mreži TikTok, upravo je sa svojim pratiocima kroz seriju video-zapisa podelila šta je sve prošla tokom života i kako je izgledalo njeno bavljenje najstarijim zanatom na svetu.

- Tokom dve decenije bavljenja prostitucijom, spavala sam sa 16.000 osoba. Moja verenica to zna i voli me uprkos svemu što sam radila - istakla je Ešli, koja je odlučila da govori o svom životu kako bi devojkama, koje eventualno nameravaju da prodaju svoje telo, ukazala na to šta sve može da ih snađe i koliko je taj posao zapravo težak.      

Prema njenim rečima, zbog prostitucije trenutno pati od posttraumatskog stresa, redovno ima noćne more, ali i problem da izgradi poverenje u ljude. Na to je uticalo i što se vremenom odala narkomanijii i u jednom trenutku čak bila oteta i pretučena.  

Printscreen/TikTok

Ešli je najavila da je, uprkos priznanju, očekuje svadba 

- Kajem se zbog mnogo stvari koje sam uradila, ali najviše zbog toga što sam ostavljala ljude koji su me voleli, što nisam cenila svoje telo i što nisam imala samopoštovanja - naglasila je ona i poručila kako je sada sve to iza nje, kako više ne radi kao seksualna radnica, niti konzumira drogu.   

Poručila je i da je svesna svih grešaka i da se i dalje bori da se promeni. 

Njeni snimci su izazvali brojne reakcije na društvenim mrežama, a kako je otkrila, većinom su komentari pozitivni i ohrabrujući, budući da joj je veliki broj ljudi zahvalio na iskrenosti, upućujući joj podršku da istraje u svojoj borbi.  

Komentari (1)

Loading
ЈА

22.09.2021 11:12

Има ли неко њен број телефона?