SARA JE REŠILA DA SE UDA NEVINA! ONO ŠTO JOJ SE DESILO PRVE BRAČNE NOĆI NEĆE ZABORAVITI DOK JE ŽIVA! Još trpi posledice!

Autor:

Lifestyle

01.09.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka Sara odlučila je još kao tinejdžerka da će u brak ući nevina, ali ono što joj se desilo prve bračne noći neće zaboraviti dok je živa.

Republika

Foto: pixabay.com

Žena kaže da se jako teško suočila sa dijagnozom vaginizma

 

- Tokom moje prve bračne noći, pre 20 godina, shvatila sam da nešto nije u redu. Bilo je kao da imam neku kost u sebi, koju moj tadašnji muž nije mogao da probije. Posle nekoliko neuspelih pokušaja, otišla sam kod ginekologa, gde sam imala neprijatno iskustvo jer me je ludački bolelo i nisam mogla da izdržim pregled - objašnjava ona.

Doktor je ustanovio da pati od vaginizma - grčenja i stezanja vaginalnih mišića tokom penetracije. Dao joj je tampone za vežbe, ali kako ističe, i oni su joj stvarali nepodnošljivu bol.

Njen brak je zbog ovog problema zapao u krizu i konačno se raspao posle 12 godina bez intimnih odnosa.

- Pre nego što smo se rastali, ja sam mu govorila da slobodno vodi ljubav sa drugim ženama. Naravno da nisam to želela, ali bila sam frustrirana, a bio je i on.

Kaže da joj se samopouzdanje totalno raspalo kad se razvela, ali da je ubrzo upoznala muškarca kojem je odmah rekla sa kakvim se problemom suočava.

- Njemu to ne smeta, kaže mi da nije sa mnom samo zbog intimnih odnosa. Idem na fizikalnu terapiju i dosta je sad bolje - navodi ona i ističe da je sa dečkom uspela da ima “delimičan” odnos nekoliko puta.

Sada je rešena da nastavi sa terapijom i vežbama, kako bi do njihove prve bračne noći mogla da vodi ljubav sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading