TRIK ZA ČIŠĆENJE TUŠ KABINE KOJIM SU SVI ODUŠEVLJENI! Prelako je a potrebne su samo 3 stvari (video)

Autor:

Lifestyle

08.08.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čišćenje stakla na tuš kabini za tili čas, bez muke, a izgledaće kao nova!

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Čišćenje tuš kabine, pranje kade, ribanje slavina... Sve su to poslovi koje moramo da obavimo, ali nas pomalo "smaraju" i oduzimaju nam vreme. Zato su dobri trikovi za čišćenje zlata vredni, a ovo je jedan od njih!

Emi Rašel pokazala je trik za čišćenje stakla u kupatilu koji već ima 1,6 miliona pregleda. Najpre je isprobala jedan popularni trik i objasnila da ne radi! Ako pomešate sirće i deterdžent za sudove, a onda time prskate staklo, pa brišete krpom, samo ćete potrošiti previše vremena a rezultat neće biti toliko dobar.

Međutim, ako istu mešavinu stavite u kuhinjski sunđer s drškom, i prelazite njime direktno po staklu tuš kabine, bićete oduševljeni!

"Ovaj trik zaista radi! Probala sam sa sprej bocom i to je potpuno gubljenje vremena. Onda mi je palo na pamet da stavim tečnost u sunđer s drškom. Radi brzo i sve blista", rekla je ona.

Pogledajte video, u komentarima ljudi ne kriju oduševljenje!

"OK, upravo sam ovo probala i promenilo mi je život. Pranje tuš kabine nikada nije bilo ovako lako", napisala joj je jedna devojka.

"Šest godina živim u ovom stanu i kupatilo mi nikada nije bilo čistije nego sada", napisala je druga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading