TAJNI DREVNI RECEPT: Uklonite dlačice iznad usana na prirodan način

Autor:

Lifestyle

29.07.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što treba da uradite je da odvojite malo vremema da odradite ovaj gotovo besplatan tretman da bi brčići nestali, a koža će vam biti zahvalna na kvalitetnoj nezi, umesto da burno reaguje što je slučaj posle depilacije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Do nausnica bez dlačica na potpuno prirodan način koji neguje kožu

Brkovi nisu samo briga muške populacije, što je dovelo do toga da depilacija nausnica postane jedan od standardnih tretmana u salonima lepote.

Međutim, nije neophodno da čupate dlačice ii tako iritirate kožu jer postoje načini da ih uklonite na prirodan način. Naime žene odavnina koriste prirodnu smesu, koja je i dalje veoma popularna na Bliskom istoku, kako bi se oslobodile svojih brčića.

 

Ove smese, osim što uklanja neželjene dlačice, umirujuće deluje na kožu. Drugim rečima, ne samo što neće biti crvenila, već će koža izgledati zdravije i sjajnije. Sastojci u kremi su prirodni i prepuni vitamina, minerala i antioksidansa.

Dakle, umesto trošenja naovca na skupe tretmane i depilacije koje iritiraju ožu, odvojite vreme da odradite ovaj gotovo besplatan tretman, a brčići će nestati, dok će vam koža biti zahvalna na kvalitetnoj nezi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Za smesu su potrebni med, limun i ovsena kaša

Za pravljenje ove čudesne kreme vam je potrebno:

  •  2 kašike meda
  • 2 kašike soka od limuna

  • kašika ovsene kaše

Priprema i primena:

Pomešajte sve sastojke da dobijete kompaktnu smesu i namažite na kritično mesto. Smesu ostavite da stoji 15 minuta. Zatim isperite toplom vodom, pa namažite kremu za lice. Ovaj tretman odradite dva do tri puta nedeljno, a rezultate ćete videti već posle mesec dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading