MILICA PAVLOVIĆ NA BANANI: Pevačica se uz JAPANSKU DIJETU prepolovila, A EVO ŠTA JE PREPORUČILA SVIMA!

Autor:

Lifestyle

25.07.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović otkrila je pomoću čega je dovela liniju do savršenstva.

 

RepublikaFoto: E-Stock/Časlav Vukojičić
Milica Pavlović

Milica Pavlović privukla je pažnju mnogih svojim izvajanim telom i vidno manjom kilažom, a sada je otkrila koja joj je dijeta pomogla da dođe do savršene linije, prenosi Stori.

Pevačica zbog radnih obaveza nema vremena da se posveti vežbanju, pa je rešila da potraži zamenu, a ispostavilo se da je napravila pravu odluku. Ona je uz savet lekara započela da se pridržava Japanske banana dijete, uz pomoć koje je za kratak period smršala desetak kilogarama.

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - rekla je ona.

 

 

 

 

A evo iz čega se sastoji dijeta Milice Pavlović:

Doručak: Tri banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak: Možete birati između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajiz sosom. Uz svaki obrok ide salata, zelena ili kupus. Banana se može pojesti između obroka, ali pauza mora da postoji od četiri sata.

Večera: Pileće, ćureće meso na roštilju, povrće ili riba. Salata po želji. Poslednji obrok bi trebalo da bude najkasnije u 20 časova, a preporučuje se da se na spavanje ode četiri sata kasnije.

Režim traje 12 dana i uz izbalansirane i zdrave namirnice rezultat je zagarantovan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading