MUŠKARAC SPAVA SA DVE ŽENE KOJE SU 37 GODINA STARIJE OD NJEGA: Prvu AKCIJU smo imali na najluđem mestu!

Autor: Republika

Lifestyle

05.07.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Britanac je godinama maštao da vodi ljubav sa dve žene, i ta želja mu se ispunila na pomalo neobičan način.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedan Britanac je godinama maštao da vodi ljubav sa dve žene, i ta želja mu se ispunila na pomalo neobičan način.

Imam 23 godine i uvek sam fantazirao o “trojci” s dve žene. Nisam ni sanjao da ću to zaista ostvariti u praksi – započinje on svoju priču.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Sve se promenilo kada sam preko sajta za upoznavanje upoznao ženu od 60 godina. Počeli smo da razmenjujemo poruke, a ona mi je u jednom trenutku napisala da bi i njena drugarica koja je isto godište kao i ona, volela da me upozna – objašnjava mladić i nastavlja

Posle dva meseca dopisivanja, konačno smo se dogovorili da se nađemo u kafiću. Njih dve su bile predivne, nisam mogao da verujem koliko sam bio opušten u njihovom društvu. Razgovarali smo o svemu i već posle pola sata je biloo jasno da između nas postoji “hemija” - Kako je rekao za Daily star

– Predložio sam da odemo u biskop. One su prihvatile i ja sam odabrao najdosadniji film koji mi je pao na pamet, jer sam pretpostavljao da će bioskop biti prazan. Tako je i bilo – napominje Englez.

 Seli smo u sasvim izolovan deo gde niko nije mogao da nas vidi. U jednom trenutku sam pomislio: Hajde da im olakšam! Skinuo sam odeću sa sebe i sedeo sam go između njih dve. Počeli smo da se milujemo, i ja sam se potom spustio na kolena i oralno zadovoljio jednu ženu dok me je druga mazila po leđima. Posle smo promenili uloge, i alo je reći da ovo iskustvo nikada neću zaboraviti – priznaje mladić.

Nisam egzibicionista, ali bilo je veoma zabavno voditi ljubav na javnom mestu. Nadam se da ćemo to ponovo uraditi, a dogovorili smo se da narednog puta, mesto biraju njih dve – zaključio je Britanac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading