NOVA POSTELJINA OTKRILA PREVARU: Ostavila verenika 26 dana pre venčanja, a razlog nije druga žena

Autor:

Lifestyle

24.06.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako mislite da posle zakazivanja svadbe morate da idete do kraja i venčate se za verenika/verenicu, niste u pravu. O tome svedoči korisnica TikToka pod imenom Leela Li koja je u seriji videa ispričala kako je otkazala svoje venčanje samo 26 dana pre termina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bolje saznati mesec dana pre, nego mesec dana posle svadbe

- Otkazala sam svoje venčanje jer sam, sada već bivšeg, verenika pronašla na stranici za odrasle. Trebalo je to da bude veliko venčanje sa 101 gostom iz cele Amerike. Međutim, počeli su se pojavljivati neki znakovi za uzbunu i počela sam da istražujem. Ne znam da li sam pronašla ono što sam htela, ali valjda jesam - počela je svoju priču Leela.

Bili su tri godine u vezi, a poslednjih godinu dana vereni i njihove porodice su se odlično slagale, piše 24sata.hr.

 

 

Međutim, kada je on uoči venčanja predložio da imaju otvorenu vezu, njoj je to bilo previše i otišla je kod drugarice na nedelju dana da se smiri.

Jedan dan je trebalo da uradi nešto na svom kompjuteru pa se vratila kući.

- Uključila sam kompjuter i videla da ima puno stvari u smeću, naravno da sam kliknula da vidim o čemu se radi. Sve je to bila izbrisana istorija posećivanja stranice za odrasle - ispričala je.

 

@leela_li

#storytime #callingoffwedding #fyp Here is more detail that helps explain the beginning process. ♬ Epic Emotional - AShamaluevMusic

 

Tada se vratila kod drugarice i njih dve su krenule da istražuju tu stranicu. Nisu mogle da pronađu nigde njegovu sliku, a onda su otišle da potraže da li ima nešto među oglasima gde su muškarci tražili muškarce.

Nije dugo prošlo i jedna fotografija joj je bila poznata. Prepoznala je njegov deo tela i svoju novu posteljinu koju je nedavno kupila za njihovu spavaću sobu.

- Ta posteljina je bila nova, tako da se ne radi o nečem starom, već o vrlo svežoj aferi - rekla je.

Ovo saznanje ju je šokiralo i ubrzo je nazvala verenika da bi ga pitala o čemu se radi. On je počeo da se izmotava i ponudio joj je neka izvinjenja, ali ništa je nije moglo smiriti.

 

@leela_li

Reply to @skeenaqueen Part 3 Finding his picture! Canceling my wedding. ♬ Epic Emotional - AShamaluevMusic

 

Otkazala je venčanje 26 dana pre termina.

Njezina priča postala je viralna na TikToku, gde ju je videlo nekoliko miliona ljudi.

Mnogi su joj rekli da je dobro prošla jer je bolje da sazna da te neko vara 26 dana pre vjenčanja, nego 26 dana posle, piše Mirror.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading