Spakujte sve "probleme" u jednu komodu

Autor:

Lifestyle

03.06.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se približi period sezonskog čišćenja stana, koje svakako podrazumeva i sređivanje garderobera, nastaju mali, ali jednostavno rešivi problemi.

Foto: Promo

S obzirom na to da je potrebno da stvari koje nećemo nositi neko vreme odložimo „na stranu“, a ono što nam je potrebno uredimo tako da nam bude na dohvat ruke, često se javlja problem manjka prostora. Odličan način da dođete do rešenja jeste da razmislite o malim i funkcionalnim komadima nameštaja, a to su svakako komode poput različitih modela komoda DUERO.

S obzirom na to da su ove komode dizajnirane u četiri modela, a da se svaka od njih može izabrati u jednom od pet ponuđenih dekora (artisan hrast, sivi hrast, bela, bela lak folija i siva), zasigurno ćete među širokom ponudom pronaći onu koja odgovara baš vašem ukusu. Pored toga, možete izabrati i modele različitih širina i visina, što će ih čini potpuno prilagodljivim životnom prostoru, a vama pružiti veliki izbor kombinacija.

Jedan od današnjih popularnih stilova uređivanja prostora je svakako industrijski stil, a u ovom slučaju komoda DUERO 3K2F u drvo dekoru biće pravi izbor. Osam polica i dve fioke dovoljne su za odlaganje brojnih stvari, a izražena tekstura artisan hrasta i crni metal savršeno se uklapaju u industrijski stil. Za ostvarivanje kontrasta, koji je svakako potreban u ovakvom ambijentu, komodu možete postaviti ispred sivog zida, dok njenu gornju policu možete iskoristiti za dekoraciju i izlaganje omiljenih dekorativnih sitnica, knjiga, ili možda cveća. Takođe, mesto na zidu iznad komode idealno je za ogledalo ili umetničku sliku.

Foto: Promo

Artisan hrast i crni metal odlično će izgledati i ispred zida od opeke, što se takođe odlično uklapa u industrijski stil, a kombinacijom dva fiokara različite visine, DUERO 5F 45 i DUERO 3F možete postići sjajan efekat. I u ovom slučaju površine komoda možete iskorititi za dekoraciju poput ramova sa slikama, knjiga i drugih uspomena, a kutak dodatno možete ukrasiti jastučićima, korpama od pruća, kao i zelenim biljkama.

Foto: Promo

Za one koji vole svedenije ambijente, predlog je da se opredele za komode u belom dekoru, poput komode DUERO 5F 90, a ostatak prostora bi takođe trebalo da isprati ovakve tonove, pa je poželjno da zidovi i ostali delovi nameštaja budu u neutralnim tonovima.

Foto: Promo

Skandinavski stil i dalje dobija na popularnosti, pa ukoliko želite da ostvarite ovakav ambijent, potrebno je da se prepustite minimalizmu i hladnim tonovima. U ovom slučaju predlog je da izaberete komodu DUERO 5F 90 u sivom dekoru, a da dinamiku prostora probudite lampom ili dodatnom policom. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da propratni detalji budu u hladnim, plavim nijansama, a ako ste iskreni ljubitelj plave boje, možete i zid obojiti u plavo.

Komode DUERO mogu biti kako deo vaše dnevne, spavaće ili dečije sobe, tako i deo vašeg hodnika. Prvi korak je da se odlučite za stil, zatim da odaberete vašu novu omiljenu komodu, a onda i da je postavite na željeno mesto, jer će se estetski lako uklopiti i u svakoj prostoriji zadovoljiti sve vaše potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading