MOJ MUŽ NIJE SA MNOM ZBOG NOVCA, SEČE MI NOKTE NA NOGAMA! Iris šokirala svet detaljima o seksualnim životu sa 46 GODINA MLAĐIM!

Autor: Republika

Lifestyle

27.05.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka Iris Džouns (81) otkrila je neverovatne detalje o vezi sa 46 godina mlađim Mohamedom Ahmedom Ibrihamom (36) s kojim se upoznala preko Fejsbuka, ali kog ne može da dovede u Ujedinjeno Kraljevstvo zbog problema sa vizom, pa se za pomoć obratila i premijeru Borisu Džonsonu.

RepublikaFoto: printscreen/facebook/iris jones
Iris Džouns sa svojim 46 godina mlađim mužem

Vremešna Britanka Iris Džouns (81) šokirala je svet detaljima o svojoj vezi sa 46 godina mlađim Mohamedom Ahmedom Ibrihamom (36) iz Egipta, kog je upoznala putem Fejsbuka i za kog tvrdi da sa njom nije samo zbog para, već da je voli "što svakodnevno pokazuje mnogobrojnim znacima pažnje", poput tog da joj čak seče i nokte na nogama.

Džounsova i njen partner upoznali su se 2019. i ona je ubrzo otputovala u Egipat kako bi ga videla uživo. Već naredne godine u novembru par se venčao, ali nezvanično budući da su samo potpisali dokument ispisan na arapskom koji ona nije ni razumela, nakon čega je Iris prvi put dospela u žižu javnosti gostujući u emisiji "This Morning" na ITV, gde su govorili o detaljima iz svog seksualnog života.

Ovog puta ona je ponovo postala zvezda medija jer je provela nekoliko meseci u bolnici, tvrdeći da je Mohamed sve vreme bio uz nju, da je spavao na podu pored njenog bolničkog kreveta, vodio je do toaleta i pomagao joj da se penje i silazi niz stepenice. 

- Ljubav je... kada vam neko ko vas voli seče nokte na nogama. Ljubav je... kad vas neko ko vas voli nosi uz stepenice jer je lift u kvaru. Ljubav je... kad neko ko vas voli provede sate tražeći vaš telefon koji ste zaboravili u taksiju. Ljubav je... kad osoba koja vas voli spava na podu pored vašeg bolničkog kreveta... - glasi samo deo "zahvalnice" koju je Iris objavila na svom profilu na Fejsbuku i odmah postala vest u svim britanskim medijima. 

RepublikaFoto: printscreen/facebook/iris jones
Mohamed i Iris na letovanju u Egiptu

Iris se, inače, u vreme kada je tek otpočela vezu sa Mohamedom hvalila u jutarnjem programu ITV, kako je sa mladićem prve, strastvene noći potrošila čitavu tubu lubrikanta, zbog čega ju je posle bolela zadnjica. Tom izjavom ona je posramila dvoje voditelja, ali je, bez obzira na to nastavila da priča o detaljima aktivnog seksa.  

Međutim, u ljubavnoj vezi ovog neobičnog para postoji veliki problem jer Mohamed, uprkos braku sa Iris, ne može da obezbedi boravišnu vizu za Ujedinjeno Kraljevstvo zbog čega ona strahuje da "ljubav svog života više neće videti nikad u životu". 

- Provodim dane i dane u suzama jer ne mogu da vidim svog partnera - ispričala je ona britanskim medijima navodeći da je razdvojena od nekog koga voli više od same sebe. 

- Vreme ne radi za mene i advokati to znaju, ali ne mogu ništa da urade. Dosad sam uspela da odem u Egipat triput, ali svaki put sam se vraćala bez njega - dodala je Iris i priznala da joj je teško da boravi u Egiptu jer je previše vruće, prašnjavo i zagađeno.

Zbog toga je ona čak slala i dopis premijeru Britanije Borisu Džonsonu da dozvoli njenom dečku da uđe u Britaniju "jer bi mogao da bude koristan za ekonomiju zemlje". 

- Možda je u dokumentima koje sam potpisala na venčanju pisalo da sam u potpunosti pod njegovom kontrolom, ali i ako jeste, ne zanima me jer to nisam - poručila je odlučna Britanka. 

 

Što se Mohameda tiče, on je samo jednom kratko komentarisao vezu sa Iris u britanskim medijima, navodeći da je brinuo za nju tokom pandemije koronavirusa. Takođe, na njen poslednji ljubavni post na Fejsbuku on je samo prokomentarisao: "Ljubavi, nisam u mogućnosti da odgovorim na ovo". 

 

- Znam da si čovek koji koristi malo reći, ali ni ćutanje nije uvek zlata vredno - odgovorila mu je ona.              

Ranije je, međutim, otkrio kako je znao da je ona ljubav njegovog života kada ju je video na aerodromu u Kairu. 

- Bio sam mnogo nervozan do trenutka dok je nisam video, ali onda sam je ugledao i odmah sam znao da je to prava ljubav. Srećan sam čovek jer sam pronašao ovakvu ženu - govorio je Mohamed koji radi kao inspektor za zavarivanje i živi sa roditeljima i sestrom u trosobnoj kući. 

S druge strane, Iris, bivša čistačica prima penziju od 200 funti nedeljno, što je oko 232 evra, plus nešto malo socijalne pomoći zbog invaliditeta. Prema njenim rečima, tokom boravka u Egiptu je upoznala i Mohamedovu majku, budući da ju je on odveo na večeru u porodičnu kuću.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading