Proleće je sinonim za promene

Autor: Republika.rs

Lifestyle

12.05.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleće je uveliko u naše živote unelo novu energiju i svežinu, probudilo je prirodu, a zajedno sa tim i našu maštu, inspiraciju i želju za promenama. Međutim, ako ne znamo odakle da počnemo, idealno rešenje je krenuti od svog doma i stvoriti savršen kutak za uživanje u kom ćemo provesti najlepše trenutke.

RepublikaFoto: Promo

Umesto sofa sa oštrim ivicama, velikim jastucima i naglašenim rukonaslonima, trendovi uređenja pomoću kojih ćete u vaš dom ovog proleća udahnuti novu energiju, ističu sofe malih dimenzija sa zaobljenim ivicama, a baš takav je i ležaj MONDO. Ovaj ležaj, pored toga što će doprineti otvorenosti prostora, idealan je za kombinovanje sa drugim nameštajem, pa se svakako ističe njegova praktičnost.

RepublikaFoto: Promo

Kontrastu u trpezarijskom ambijentu doprineće dodatna dekoracija, u kombinaciji sa sitnim i jednostavnim komadima nameštaja, a ono što će probuditi prolećnu svežinu jesu trpezarijska stolica HTC-118 i trpezarijski sto MAX S, kao i  funkcionalni dodatak poput klub stola ATRIA fi 45x42.

RepublikaFoto: Promo

Za one hrabre, savet je da izaberu atraktivne tapete i boje zidova, a da prostor umire komadima nameštaja koji su jednostavnijih oblika i neutralnijih tonova. Za ostvarivanje ovakvog ambijenta pomoći će vam ugaone garniture COMO i NORA F, koje će zahvaljujući smirenom dezenu i svedenom dizajnu doprineti funkcionalnosti i estetici prostora. Kombinovanje i igranje bojama je svakako dozvoljeno, ali, bela, koja je uvek dobrodošla, takođe se može javiti u detaljima poput klub stola, lampe ili tepiha.

RepublikaFoto: Promo

Ako ipak preferirate mirnije boje, u uređenju koristite više organskog materijala, ali smelije konstrukcije nameštaja, od ratana i drveta. Jedan takav komad nameštaja je ljuljaška DREAM-L od braon ratana, koja će vam postati „najbolji prijatelj“ za uživanje u sunčanim prolećnim danima na terasi ili u dvorištu.

RepublikaFoto: Promo

Dnevni boravak možete takođe osvežiti dizajnom i udobnošću fotelje NEW YORK, koju možete kombinovati sa zidovima tople palete boja, u zemljanim tonovima. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da nikako ne  izostavite zelene biljke, koje asociraju na proleće i u prostor uvek unose novu energiju i postižu pravi efekat svežine.

RepublikaFoto: Promo

Čak i male promene uvek znače mnogo, a ako je baš ovaj period godine kod vas pokrenuo nove želje, motivaciju i ideje, vreme je da ih iskoristite na pravi način, realizujete po sopstvenim pravilima i stvorite idealan kutak u svom domu u kom ćete pronaći svoju harmoniju, mir i balans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading