DOM INSPIRISAN PRIRODOM: Sa ovim nameštajem, uživaćete u ELEGANCIJI

Autor: Republika.rs

Lifestyle

05.05.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savremeni način života i svakodnevna užurbanost nas čine umornim i zbog toga sve češće osećamo potrebu da se povežemo sa prirodom.

Međutim, ako nam treba duži odmor, za koji trenutno nemamo vremena, odlična alternativa je da prirodu „ubacimo“ u svoj dom, tako što ćemo ambijent, u kom provodimo dosta vremena, urediti elementima koji su inspirisani prirodom.


Moderni su enterijeri u prirodnim, zemljanim tonovima, koji se savršeno uklapaju sa umirujućom i svežom zelenom, dubokom oker i smeđom bojom. Uz ovakav ambijent, sve što vam treba jeste ležaj MARBO u braon boji, savremenog dizajna i praktičnih karakteristika, koji je pritom idealan za kvalitetan odmor.
RepublikaFoto: Promo foto
Marbo dvosed i fotelja

Drugi izbor može biti dvosed SOPRANO, koji odiše udobnošću i elegancijom, a u kombinaciji sa istoimenom foteljom SOPRANO čini kompaktnu celinu za komforno uređenu dnevnu sobu. Ukoliko treba da opremite radni ili kancelarijski prostor, ova fotelja je idealan komad nameštaja koji će uneti dašak prirode u prostoriju.

Zelenilo, u vidu sobnih biljaka, takođe će doprineti svežini ambijenta, a ako ipak želite malo više živosti i energije, i dekorativni jastuci i ćebići intenzivnih boja će biti pun pogodak.

Komoda PROWANSJA K3S, koju odlikuje šarmantan i topao retro stil, takođe će vas povezati sa prirodom, a, ujedno, nikada neće izaći iz mode. Ona vam može poslužiti za odlaganje raznih stvari, a njena površina pogodna je za postavljanje dekoracije.

RepublikaFoto: Promo foto
Forma Ideale

Svakom dnevnom boravku je potrebna i odgovarajuća tv polica, a TV polica NOTE NTET231 u drvo dekoru ulepšaće vreme provedeno ispred televizijskog ekrana. Polica takođe ostavlja dovoljno prostora i za odlaganje knjiga ili sobnog bilja, što će dodatno dati ugođaj kao da ste u prirodi.

Dizajneri enterijera Forma Ideale ističu da unošenje različitih materijala i tekstura doprinosi dodavanju topline prostoriji, pa se zbog toga klub stolovi u dekoru betona, pletene korpe i drveni komadi nameštaja odlično uklapaju u ovaj stil.

RepublikaFoto: Promo foto

Ovakva kombinacija boja, prirodnih materijala i elemenata donosi osećaj topline i dobrodošlice u dom i pomaže vam da se fokusirate na mir, ravnotežu i balans. Vreme je da oslušnete svoje potrebe i priuštite sebi ambijent koji će kod vas probuditi ono najbolje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading