ŠOK! Stefani Mulić je mama odvela na prvu plastičnu operaciju kada je imala 13 godina! Više ne liči na sebe (FOTO)

Autor: Republika

Lifestyle

27.04.2021

22:51

Stefani Mulić iz Švedske je verovatno najmlađa osoba na svetu opsednuta plastičnim operacijama, a nedavno je podelila poduži spisak zahvata koji su joj bili potrebni da bi u potpunosti promenila izgled od 13. godine do danas, kada ima 21!

prinstcreen/instagram.com
Stefani Mulić

Na toj listi su: novi zubi, fileri u usnama, jagodicama i na bradi, vilici i ušnim resicama, operacija nosa, botoks na celom licu, fox eye tretman, a na sve to stavila i ekstenzije u kosu, ima istetovirane obrve koristi veštačke trepavice.

 

 

Atraktivna plavuša kojoj je cilj da što više podseća na Barbi lutku imala je samo 13 godina kada se prvi put podvrgla plastičnoj operaciji. Danas troši preko 15.000 evra na estetske zahvate godišnje!

Kako prenosi Blic, Stefani je istakla da su je mama i tetka uplele u začarani krug korekcija, a da je sa 13 godina stavila filere u usnu i da joj se odmah svidelo kako izgleda sa njima.

Ova devojka priznaje i da je od 17. godine svakog meseca pomalo dopunjavala usne, kao i da misli da je to najbolje što je ikada učinila.

 

 

Inspiracije su joj bile Brac i Barbi lutke, a veruje da joj ogromne usne doprinose tome da izgleda savršeno. Takođe, korigovala je bradu, obraze, obrve, liniju vilice, a stavila je i veštačke zube.

 

 

U budućnosti planira da ima još operacija - povećanje grudi, operaciju uklanjanja rebara, fejslifting, povećanje zadnjice...

Živim u malom gradu u Švedskoj i oduvek sam volela lepotu. Moja mama je čitav život radila kao kozmetičarka, a tetka radi sa filerima i botoksom, tako da mi ništa od toga nije bilo strano. Od malih nogu sam znala da želim da budem plavuša i izgledam kao Džena Džejmson ili Holi Medison - one su za mene ikone - rekla je Stefani.

 

 

Pored estetskih zahvata, ova 21-godišnjakinja ima i lažne trepavice, nadogradnju nokte i veštačke nokte. Takođe, redovno radi veže za struk kako bi bio što tanji.

Pre operacije nisam uopšte volela sebe, ali posle operacija se mnogo bolje osećam, iako treba da uradim još mnogo toga. Imam mnogo više Instagram pratilaca nego pre - kaže ova Šveđanka i dodaje da je tek počela sa operacijama i da ima još mnogo toga na umu.

 

 

Porodica i prijatelji podržavaju njen izgled i smatraju da izgleda dobro.

- Moj život je postao mnogo lakši od operacija. Ne znam koliko trošim tačno na njih, ali to je oko 1.500 evra mesečno. Mojoj okolini to ne smeta i zapravo misle da izgledam odlično. Zadovoljna sa,m dosadašnjim rezultatima i nemam nameru da se zaustavim - zaključila je gospođica Mulić.

Komentari (1)

Loading
Vojkan

28.04.2021 11:06

Sta uradi od deteta?Ovo cu da pokazem mojoj zeni,navalila hoce da popuni usne pojede me ziva.Od mene moze dobiti samo botox na nano klinici Brant naravno ako dobijem na lutriji.Salim se,,,,