ŽENE NA NJIH "OTKIDAJU" NEZAVISNO OD TOGA KAKO ONI IZGLEDAJU! Ovaj tip muškaraca najviše privlači lepši pol!

Autor: Republika

Lifestyle

23.04.2021

19:47

Nedavno istraživanje američkih naučnika je otkrilo da nedostupnost i izvesna doza misterioznosti afrodizijački deluju, jer ako drugoj strani ne pokažete na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to itekako može da probudi njeno zanimanje za vas.

pixabay.com

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da oceni koliko im se dopadaju.

Pre toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je reč o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosečnu ocenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Posle ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su delovali nezainteresovano.

I koliko god da su se vremena promenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.

 

 

Komentari (0)

Loading