ZAOBILAZIĆE VAŠ DOM: OVU namirnicu SIGURNO imate u kuhinji, a uz njenu pomoć RASTERAĆETE SMRDIBUBE!

Autor:

Lifestyle

16.04.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrdibube opsedaju naše kuće najviše tokom rane jeseni, u potrazi za toplim mestom gde će da se sklone, mada to nije jedini period tokom godine kada ih ima. Ako su ovi insekti posetili i vaš dom, postoji jedna sasvim prirodna stvar pomoću koje možete da izbacite ove nepozvane goste.

RepublikaFoto: youtube.com/NigiVlogs
Foto: Ilustracija

Vaš spas je u belom luku!

Naime, smrdibube beže od mirisa belog luka, tako da je najlakši način da ih se otarasite zapravo da postavite čenove belog luka na mesta kuda ulaze – na prozore, vrata, kao i neke rupe kuda se mogu provući, navodi Mondo.

Druga opcija je da napravite sprej, tako što ćete u dve šolje vode dodati četiri kašičice belog luka u prahu i dobro izmućkati. Sprej sipajte u posudu sa raspršivačem i naprskajte mesta kuda smrdibube ulaze.

Bilo da se odlučite da stavite čenove luka ili da napravite ovaj sprej, stavite luk ili naprskajte rastvor sa spoljašnje strane, kako vam se ne bi umirisala unutrašnjost kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading