Uzbuna zvana "NIJE MI NIŠTA": Ovih 9 signala vam jasno stavlja do znanja da je ona NEZADOVOLJNA!

Autor:

Lifestyle

12.03.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno ste se makar jednom u životu susreli sa njenim ozbiljnim licem i jednim značajnim “ništa”, nakon pitanja šta nije u redu. Muškarcima su žene često kao lavirint u kom nema izlaza, posebno kada nisu u mogućnosti da pitaju direktno i dobiju odgovor i otvorenu komunikaciju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Čitanje govora tela u određenim situacijama može mnogo da vam pomogne u razumevanju žena i da lakše shvatite zašto su nezadovoljne.

Verovali ili ne, nije teško kao što izgleda. Osvrnite se malo oko sebe i počnite da zapažate šta radi dlanovima, u kom smeru je okrenula noge i stopala, da li su joj usne stisnute, kao i da li se smeje od srca ili iz čiste kurtoazije.

Ovih 9 trikova za prepoznavanje signala pomoći će vam da otkrijete da li drži emocionalnu distancu i da li ste nešto rekli ili uradili što nije trebalo.

Češka se po vratu

U neku ruku, ovo se može shvatiti i kao koketiranje, ali je velika razlika kad žena koketira i ramena su joj opuštena, od momenta kada ne želi da kaže šta misli. U slučaju kada nešto skriva i kada joj nije po volji, češanje po vratu ide uz povijena i podignuta ramena ka ušima, gde se često i vrat iskrivi u jednu stranu. Ovo možete povezati sa velikom nelagodnošću.

Stiska usne

Ovo je siguran znak da nešto nije u redu. Čak i blago stiskanje usana može odati da joj se ne sviđa tema o kojoj razgovarate, nešto što ste rekli ili učinili, da joj se nešto izrazito nije dopalo i da joj nije ugodno pored vas. Pokušajte u tom momentu da promenite temu ili da uradite nešto što će joj se više dopasti, ukoliko ne možete otvoreno da je pitate šta joj se to nije svidelo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Lažno se osmehuje

Umete li da prepoznate lažan osmeh? Obratite pažnju na uglove usana i bore oko očiju – bez njihovog angažovanja nema pravog osmeha. On obuhvata veliki broj mišića lica, pa se samim tim ne može uspešno lažirati kada je nekome nelagodno. Zagledajte se i veoma lako ćete prepoznati da li ste poželjni u njenom okruženju.

Drži distancu

Ako se odmakne korak, sedne preko puta vas ili održava distancu iako sedite na istoj garnituri, to je siguran znak da joj niste mnogo dragi. Takođe, može ukazivati i na to da ste joj ugrozili lični prostor ili da vam nije mesto u njenom emocionalnom prostoru. U svakom slučaju, ovo je pokazatelj da joj je veoma neprijatno u vašem društvu, posebno ako su joj na sve to i ruke prekrštene.

Ne gleda direktno u oči

Ovo je od samog početka loš znak. Može da bude nazainteresovana, da nešto krije ili da jednostavno bude zatvorena za vas i da na taj način pokazuje kako jedva čeka da bude na nekom drugom mestu, samo ne pored vas. Postoje ljudi kojima je to prirodno, ali će i takve žene katkad pogledati u vas i dati vam znak da vas prate i da su zainteresovane. U svakom drugom slučaju ovo je jasan znak da niste poželjno društvo i da vaša sagovornica ima možda neke tajne i ne namerava da vas pusti u svoj emocionalni svet.

Sklanja noge na drugu stranu

Obratite pažnju na njena stopala. Ako su okrenuta ka vama, veoma je zainteresovana za ono što imate da kažete. Ako su joj stopala okrenuta suprotno od vas, kao i kolena i trup, veoma je nezadovoljna i niste dobrodošli zbog nečega što ste rekli ili uradili. Takođe, ukoliko je u pitanju prvi zajednički izlazak, može značiti da joj se ne dopadate.

RepublikaFoto: pixabay.com

Daje kratke i ravnodušne odgovore

Ako na svako vaše pitanje ima kratak odgovor, želi da vam stavi do znanja da nije raspoložena za razgovor sa vama i da odgovara samo iz pristojnosti.

Menja ton razgovora

Kada neko pokušava da govori hladno i oštro, to je nepogrešiv znak da želi da vas drži podalje od sebe. Ton glasa se obično postavlja odmah na početku i može se uvideti razlika. Ukoliko joj se ne sviđate, nećete čuti umilan i topao glas, kao i ukoliko ste iz njenog ugla nešto učinili kako ne treba.

Drži ruke na fotelji na kojoj sedi

Ovo može značiti da nije previše “prisutna” i da jedva čeka da ode, posebno ako odaje utisak da sedi ukočeno. Suprotno od ruku na naslonu fotelje bile bi ruke na kolenima, koje obično signalizuju uzbuđenost zbog razgovora i prijatnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading