FENG -ŠUI SAVETI ZA SAVRŠENU VEZU! Tople boje u spavaćoj sobi BUDE STRAST

Autor: Republika

Lifestyle

10.03.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineska veština savetuje da preuzmete inicijativu i pravilnim uređenjem prostora oživite ljubavni zanos

RepublikaFoto: pexels.com
Kineska veština življenja utiče i na emotivne veze

Drevna kineska veština življenja i organizacije života vrlo često kroz teorije provlači ideju da sve počinje u nama i da smo mi kreatori svoje sudbine. Feng-šui upravo zato često savetuje da, kada želimo neku promenu u životu, napravimo konkretne poteze i izazovemo je. Od toga se ne odstupa ni kada je ljubav ili strast u pitanju.

Baš naprotiv, feng-šui ima konkretne savete za sve one parove koji žele da rasplamsaju strasti i ljubavni život učine uzbudljivim, kao na početku veze.

Ono što se preporučuje jeste da obratite pažnju na to kako je uređena vaša spavaća soba, koja i jeste ljubavno gnezdo i prostorija u domu u kojoj treba sve da bude podređeno suštinskoj intimi, koju njeni zidovi kriju.

1. Tople boje

Crvena, meka plava, roze ili boja breskve, to su boje koje treba da dominiraju u vašem prostoru.
Birajte zabavne i dopadljive dezene. U feng-šui svetu tople boje (crvena posebno) povezane su s erotskom energijom u svima nama.
Koristite ove boje za nove zavese ili čak nekoliko mirisnih sveća, što je odlično za početak.

2. Mekan i čist krevet
Ako želite da doživite neverovatna iskustva u krevetu, prema feng-šuiju, krevet mora biti čist, mek, udoban i čvrst. Razmišljajte o krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi čulnost u vama.

3. Sandalovina i jasmin
Nabavite isparivač za eterična ulja sa svećom. Meko svetlo će zagrejati sobu i dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina, koja imaju moć da deblokiraju či energiju i stimulišu telo. Eksperimentišite s raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najbolje prijaju vama i partneru.

4. Crvena olovka, srebrna kutija 49 dana
Ovaj feng-šui ritual je savršen za one koji žele da prizovu seksualnog partnera u život. Zapišite kvalitete koje tražite u krevetu na papiru crvenom olovkom. Postavite taj papir u srebrnoj kutiji i ostavite ga tamo 49 dana. Ova jednostavna ceremonija će pomoći da otvorite srce i doneće vam ljubav. Pored toga, glatke, meke linije srebrne kutije na komodi su definitivno lep dekor u vašoj sobi.

5. Slonovi
U feng-šuiju slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljeni print može pomoći.
RepublikaFoto: We-Vibe WOW Tech/Unsplash.com
Sveden prostor više mesta i za emocije



6. Očistite prostor ispod kreveta
Ispod kreveta je jedno od najpopularnijih mesta za odlaganje stvari, tu ih sklanjamo iz vidokruga, ali i daleko od srca. Nažalost, držanje stvari koje ne koristite ispod kreveta blokira energiju. Ako morate da čuvate stvari ispod kreveta, one treba da budu samo stavke kao što su višak posteljine ili meka zimska odeća.

7. Manji krevet
Ne kažemo da treba izbegavati francuski ležaj ili bilo šta slično, ali možda se odreknete kraljevskog kreveta radi kralja? Što ste bliže partneru, jače su veze i bolje šanse za intimnost, koja će se s vremenom povećavati.

8. Ventilatori na plafonu
Američki manir da iznad glave uvek imaju blagi protok vazduha protivan je istočnjačkom učenju. Prema feng-šuiju, ventilatori na plafonu agresivno seku energiju u prostoriji i stvaraju stresno okruženje. Ako morate da imate ventilator, stavite ga na jednu stranu prostorije.

9. Smanjite nered
Čist prostor jednako bistar um. Održati um i srce čistim od suštinskog je značaja za povezivanje s partnerom u krevetu. Ako imate višak uokvirenih fotografija, zašto ne probate da ih preselite u neku drugu zajedničku prostoriju, a spavaću sobu jednostavno pretvorite u ljubavno gnezdo?

10. Prostor s obe strane kreveta
Ovo je još jedan način koji može stvoriti bolji feng-šui i uticati na seksualni život. Ako je moguće, pozicionirajte krevet tako da ima dovoljno prostora s obe strane za svakog partnera. Komforan pristup krevetu omogućava energiji da struji kroz prostor, a to je od suštinskog značaja u feng-šuiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading