JEDNU STVAR IZ PEKARE ŽENE NE SMEJU DA JEDU: Otkrivamo recept za DAME za srećan život

Autor:

Lifestyle

08.03.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastroenterolog na Prvoj pričao o pecivu i dao neobičan predlog za večeru!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/printscreen
Dr Vojislav Perišić o pekarama

Gastroenterolog prof. dr Vojislav Perišić gostovao je u Jutarnjem programu Prve televizije. Lekar koji nam je već rekao koje je najbolje mleko i kako najzdravije spremiti meso, pričao je o tome šta bi žene trebalo da jedu i kada.


Dr Voja je otkrio i kada bi trebalo jesti hleb i mleko, a za žene je preporučio nekoliko stvari.

- Ja bih ujutru savetovao za ženu kakao, da je pripremi za prvi poljubac i osmeh! Emotivno će biti punija. Hrana koja stimuliše, neka obavezno jede čokoladu sa kakaom, za te naše opijate -  rekao je on.

Nakon kockice čokolade, ili kafe u koju smo dodali kakao, sledi doručak.

- A onda, malo masnoće, ona pravi signal iz creva u mozak da se osećamo dobro! Neka to bude pecivo sa malo masnoće, ne kroasan, to je mnogo masno, najbolje kifla. Nisu naivni Francuzi, kod njih uvek ima erotike, zato ne kroasan -  rekao je on, sugerišući da Francuzi kroz masne kroasane pokušavaju da "preteraju" sa efektom euforije koju ima masna hrana. 

- Uveče, za žene tokom 8. marta, kolač i konjak! Koncentrirane aktivne supstance koje udaraju na mozak, to veče će biti nezaboravno. Dođavola, svako veče bi trebalo da bude takvo -  rekao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading