NE MOGU DA PODNESEM SVOJE DEVETOGODIŠNJE DETE! Majka priznala nešto što NIJEDAN roditelj ne bi, pa napravila SKANDAL

Autor:

Lifestyle

03.03.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anonimna majka odlučila je da otvori dušu i ispriča ono za šta većina roditelja ne bi imala hrabrosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Majka sa detetom - Ilustracija

 Ona je na australijskom roditeljskom forumu otkrila da, od svoje troje dece ne može da izdvoji najomiljenije, ali ima najmanje omiljeno.

Pišući za "Kidspot", žena je priznala da "95 posto vremena ne može da podnese da bude pored svoje devetogodišnje ćerke", piše "Miror".


Iako je sin i mlađa ćerka povremeno izazivaju - besne ili, kao i sva deca, greše u nečemu - ona ih i dalje obožava. Međutim, to ne oseća prema najstarijoj ćerki Lili.

- Nemojte da mislite da moja nenaklonost prema Lili ima veze s ljubavlju, jer to nije slučaj. Ona je moje dete i šta god da učini, ja je i dalje volim. Između voleti i dopadati se nekome, postoji razlika.

Anonimna majka objasnila je da je problem Lilina ličnost.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

- Ko je ona i kako se ponaša - je ono što mi se ne sviđa. Ona je večito neraspoložena, sebična i neprestano pravi dramu. To radi u školi, kod kuće, u svom sportskom klubu i odbija da prizna greške ili radi na njima ili bar da sasluša zašto je nekoga uvredila ili uznemirila -  navodi žena.

Uprkos svom ponašanju, Lili ima mnogo prijatelja i slaže se sa bratom i sestrom. Majka je opisala da kada Lili ukaže kako bi trebalo da preuzme odgovornost za svoje postupke, ona završi isfrustrirana i primećuje da je počela da je "izbegava po svaku cenu".

Zbog toga je njen suprug morao da preuzme brigu o Lili, vodi je na sportske događaje, zabave, pomaže oko domaćih zadataka i drugih obaveza.

Anonimna majka dodaje i da je pre nego što je počela da izbegava svoju ćerku, pokušala da provodi kvalitetno vreme sa njom "sa nadom da će joj to omogućiti da utiče na nju da promeni ponašanje", ali bezuspešno.

Sada, kako je opisala, samo živi u nadi da će se Lili promeniti kad odraste.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading