ONA IMA 46 GODINA I ŽIVI SAMO DA OTIMA TUĐE MUŽEVE: Sve pare troši na izgled, ali nije nimalo SREĆNA

Autor:

Lifestyle

03.03.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako na sva usta priča da voli sebe i svoj izgled, Larsa je daleko od toga

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Larsa Pipen

Larsa Pipen ponovno je bila glavna zvezda plaže u Miamiju, i to zahvaljujući bikiniju i oblinama koje je ponosno istakla u prvi plan.


Američka popularna rijaliti zvezda, poznata i kao bivša prijateljica klana Kardašijan, 46-godišnja Larsa Pipen trudi se da svoje telo održava u savršenoj kondiciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Marie (@larsapippen)


Priča se da Larsa vežba svaki dan, da pažljivo bira šta jede, a sve kako bi njeno telo izgledalo mladoliko. I kada je paparaci osmotre izgleda kao da je Larisa sasvim zadovoljna svojim izgledom, ali oni koji je prate na Instagramu shvataju jednu stvar: Larsa bi da izgleda mlađe, ali i mršavije.

Naime, ova rijaliti zvezda svakodnevno na ovoj društvenoj mreži deli fotografije koje nemaju veze sa realnošću. Bez bora, strija, celulira i barem pet kilograma mršavija - Larisa na Instagramu nije ista osoba kao Larisa u stvarnom životu.

Larisa se nekoliko puta našla u središtu velikih medijskih skandala, a jedan od poslednjih tiče se njenog novog 24-godišnjeg dečka Malika Beaslaja, s kojim je vezu započela dok je on još bio u braku s bivšom suprugom Montanom Jao, koja mu je rodila i dete.

- Cela je situacija bila baš gruba, neću vam lagati. Rečeno mi je da napustim porodičnu kuću pre 10 dana i sama sam, kao i vi, još uvek zbunjena. Nije mi se obratio privatno ni javno niti mi se izvinio. Nisam tip osobe koja otkriva previše informacija u javnost, ali svakako hoću ako bude prilike za to -  izjavila je tada prevarena supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Marie (@larsapippen)


Nakon toga stvari su eskalirale, a vređanja i svađe putem društvenih mreža su se zahuktale, pa je Montana čak optužila Malika da zbog Larse ne želi videti ni njihovog sina.

- Ta je tvrdnja neistinita. Zapravo je to direktna laž. Malik je preduzeo sve napore kako bi posetio bivšu suprugu i dete, ali ona je to odbila i tražila je nečuvene finansijske iznose. Motivi Montane Jao jasni su i nemaju nikakve veze s interesima njenog sina - izjavio je Malikov advokat.

Iza Larse je brak s košarkašem Skotijem Pipenom, s kojim ima četvoro dece i za kojeg se udala davne 1997. godine.

Nekoliko se puta pojavila u šou Kardašijanovi, ali nakon tvrdnji da ju je Kanje Vest maltretirao preko telefona i nakon navoda da se zabavljala s bivšim partnerima Kloi Kardašijan i Kajli Džener, porodica joj je okrenula leđa i prijateljstvo je postalo prošlost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading