MISLILA SAM DA MU JE SEKRETARICA, A ZAPRAVO MU JE BILA ŽENA! Ispovest supruge čiji muž je vodio dvostruki život će vas ŠOKIRATI

Autor: Republika

Lifestyle

02.03.2021

09:09

Jedna žena saznala je groznu istinu o svom mužu.

pixabay.com
Ilustracija

Rita, koja se vodila stavom da treba biti samostalna i nezavisna od supruga sa kojim je 15 godina i ima četvoro dece na Badnje veče je saznala da njen muž već godinama živi dvostruki život.


- Žena za koju sam mislila da mu je sekretarica bila je njegova supruga. Njegovi roditelji i su znali sve o ovome, ja nisam - napisala je u jednoj grupi na Fejsbuku.

Pre sedam godina, Teri je prvi put spomenuo da je zaposlio sekretaricu Tinu. Nekoliko godina kasnije rekao je Riti da je pozvan na Tinino venčanje s kolegom s posla. Rita je nije upoznala sve dok joj nije nosila poklon za blizance. Kada ju je pitala gde joj je suprug, Tina je rekla da je na putu. U decembru prošle godine Tina je rodila još jedno dete u privatnoj bolnici, ali nije znala da je Ritina sestra počela da radi tamo.

- Moja sestra je svemu svedočila i otkrila mi istinu. Venčanje na koje je on navodno bio pozvan bilo je njegovo i Tinino, a blizancima i bebi koju je tek rodila upravo on je otac. Čak i kuća u kojoj sam ju posetila bila je njegov poklon njoj. Ništa nije negirao kada sam ga napala - ispričala je žena i nastavila:

pixabay.com
Iluistracija

- Još sam u šoku i sve mi je kao san. Pitala sam ga šta sam uradila da me ovako kažnjava, a on je odgovorio da nije moja krivica. Otkada je istina izašla na videlo, psihički sam jako loše.

Nakon njene objave, počeli su da stižu komentari.

-Lagao te je on i cela njegova porodica. Odseli se - rekla je jedna žena. 

- Kako neko koga volite, s kim imate decu i brak, može da napravi ovako nešto? Užasno! - kaže druga. 

- Angažuj dobrog advokata i uzmi mužu sve što ima, čak i tu kuću koju je njoj kupio. Za takve kao što je on i njegova žena ima mesta u paklu - napisao je nako, a puno ljudi složilo se s tim da Rita treba da tuži Terija i uzme mu sve što može.

 

 

Komentari (0)

Loading