PRIVLAČITE SAMO POZITIVNE VIBRACIJE: Kako se mudri ljudi nose sa negativnošću

Autor: infpult.info

Lifestyle

28.02.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa negativnom energijom se suočavamo svakodnevno. Bez obzira na to koliko smo okupirani svojim poslom i trudimo se da budemo pozitivni, ipak možemo osetiti negativnu energiju drugih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ne odgovarajte negativno na negativnu energiju

Uticaj negativne energije može biti toliko jak da imamo osećaj kao da nosimo neki teret. Ako osetite da nečija negativna energija počinje uticati na vas, zapamtite da postoje nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći da održite svoju pozitivnu energiju kada se nađete u društvu negativne osobe. 

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Ne budite poput osobe sa negativnom energijom, ne odgovarajte negativno na negativnu energiju.

1. Naučite razliku

Najvažnije je da shvatite da ta energija ne pripada vama. Kada osetite da nečija negativna energija počinje uticati na vas, duboko udahnite i polako izdahnite osećajući sopstvenu energiju. 

2. Pronađite odakle dolazi negativna energija

Ponekad negativna energija koju osećate možda uopšte nije ljudska. Negativnom energijom mogu zračiti razni predmeti i životinje. Ako uspete da nađete izvor negativne energije moći ćete da je izbegnete. 

Blokirajte negativnu energiju i pokušajte da pozitivno utičete na negativca

3. Budite zahvalni

Budite zahvalni ljudima koji su negativni jer vam oni pomažu da preispitate svoje gledište i shvatite koliko je lako ostati u toku sopstvene energije bez uticaja drugih. Pokažite ljubaznost prema takvim ljudima i uputite im reči zahvalnosti. To bi im moglo pomoći da prestanu širiti negativnu energiju oko sebe.

4. Zamislite ogledala

Kada se nađete u društvu osobe koja širi negativnu energiju, zatvorite oči i zamislite je okruženu ogledalima. Na taj način ćete svu njegovu negativnu energiju vratiti toj osobi. Ova metoda je čin brige o sebi, a reflektovana energija je ono čega trebamo biti svesni kako bi mogli promeniti svoju energiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading