TRIK PROFESIONALNIH ŠMINKERA: Samo jedna kapljica OVOGA dovoljna je za prirodan izgled pudera na licu!

Autor: Republika

Lifestyle

27.02.2021

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Potraga za idealnom nijansom pudera je kao potraga za skrivenim blagom, to svaka žena zna. Kupovina je obično igra na sreću jer nikada ne možete biti sasvim sigurne da li ste napravile dobar izbor sve dok ne nanesete puder na celo lice.

Foto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Taj izbor nije nimalo lak i obično usledi nekoliko promašaja dok ne dođete do onog pravog pudera. Međutim, taman kad ste utvrdile koja to nijansa savršeno odgovara vašem tenu, javlja se novi problem!

Već nakon prvog nanošenja, shvatile ste da puder na koži izgleda teško i da deluje poput maske za lice. Ne očajavajte, ne morate opet u kupovinu! Imamo rešenje za vaš problem.

MALO ULJA ZA SPAS

Jednostavan trik koji garantuje prirodan izgled pudera na licu krije se u, ni manje ni više - u ulju. Naime, sve što treba da uradite jeste da prilikom nanošenja pudera u njega dodate kapljicu ulja.

Nanošenje pudera na već našminkano lice ne može da vam pruži pravi uvid u to koja vam nijansa najbolje pristaje

Mejkap stručnjaci preporučuju bademovo ili jojobino ulje, ali ističu i da nećete pogrešiti ako odaberete i bilo koje drugo bjuti ulje.

Foto: Photo by Chelsea shapouri on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kada ulje dodate u puder, on menja teksturu i postaje glatkiji, pa ga je lakše naneti i razmazati po licu, što znači i da će vam trebati manja količina, a rezultat će biti besprekoran i blistav ten, koji izgleda potpuno prirodno, kao da uopšte nemate puder.

Komentari (0)

Loading