ŠOK PRIČA! Pokušala da oboji obrve, a onda ZAMALO OSLEPELA: Peklo je kao pakao, trčala u bolnicu sa zatvorenim okom!

Autor:

Lifestyle

09.02.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživela veoma neprijatno iskustvo!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škotlanđanka Eli Godard-Hajden (18) prvi put je rešila da sama oboji obrve,a nakon raspitivanja kod prijateljica, kupila je odgovarajuću boju u prodavnici.

Samo sat vremena nakon što je uradila ono što je planirala, kapci su počeli da joj otiču a ispod obrva se pojavilo crvenilo.

- Peklo me je najstrašnije. Bilo je još gore kad sam počela da plačem. Sve me je bolelo, morala sam u bolnicu. Jedno oko mi se već bilo zatvorilo - napisala je Eli na Fejsbuku.

Previjali su joj oči, stavljali obloge, pa tek posle dva dana kad je splasnuo otok, mazali su joj kapke specijalnim kremama.

 

 

 

- Dva dana nisam mogla da otvorim jedno oko, a i drugo je bilo u lošem stanju. Poludela sam. Išla sam posle u prodavnicu, vikala na prodavačice kakvu su mi boju dale, a one nisu bile krive. Medicinske sestre su mi rekle da sam imala sreće, da su se uplašile za mene, kao i da sam mogla da usled hemijske reakcije oslepim - napisala je Eli dodajući da se u poslednje vreme šminka i radi druge tretmane po licu isključivo kod profesionalca.

Na kraju je i tužila proizvođača, pa su pred nagodbu, za koju je trebalo da dobije 2.500 evra ostala bez ičega jer je kompanija u vreme koronavirusa i karantina – bankrotirala, piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading