PODELJEN PROBLEM JE UPOLA REŠEN PROBLEM! O ovim stvarima uvek treba popričati sa drugaricom!

Autor: Republika

Lifestyle

08.02.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stidite se pred prijateljicama.

RepublikaFoto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Opustite se i podelite sve što vas muči s prijateljicama koje smatrate iskrenima i bliskima jer nikad ne znate kakvo genijalno rešenje one mogu imati. 

Negativni osećaji

Ponekad je normalno osećati se loše, ali ako to potraje, znači da imate problem. Ako ne želite reći roditeljima ili partneru što se događa, podelite problem s prijateljicom i pitajte je za savet. 

Novac 

Ako vaša prijateljica želi ići na neko mjesto koje je za vaš budžet preskupo, otvoreno joj to recite i predložite alternativu. Nije sramota zarađivati manje ili više ili napredovati sporije ili brže od nekoga. Ako vašoj prijateljici ide bolje nego vama, pitajte je za poslovni savet. 

Muškarci i ljubomora

Ako se vaša prijateljica ponaša previše "otvoreno" pred vašim dečkom, razgovarajte s njom o tome. Granice je važno postaviti i ceniti pa bi ovo mogao biti odličan test iskrenosti i jačine vašeg prijateljstva. 

 
Problemi s težinom

Ovo je često tabu tema među svim ženama koje nisu zadovoljne svojim telom. Ako je to i vaš problem, a ne znate šta da radite, pitajte svoju prijateljicu za pomoć, posebno ako znate da se ona u to više razume. Ako je reč o pravom prijateljstvu, ona vas sigurno neće osuđivati, već će pokušati pronaći pravi način da vam pomogne. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading