BJUTI TRIKOVI SVETSKIH GLUMICA I PEVAČICA: Tajne slavnih lepotica koje menjaju život!

Autor: Marija STANIĆ

Lifestyle

05.02.2021

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kečap, majonez i jabukovo sirće su samo neki od sastojaka u službi lepote poznatih dama

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Iako najlepše manekenke i glumice na svetu mogu sebi da priušte čitav tim kozmetičara, frizera i šminkera, i one su sasvim obične devojke koje male kozmetičke probleme rešavaju pomoću svima dostupnih namirnica i apotekarskih proizvoda. Probajte da se negujete poput holivudskih zvezda, uz minimum ulaganja.

* Dženifer Aniston

Kao i sve žene, i ovu lepu glumicu muče bore. Ipak, ona ne troši novac na skupe kozmetičke tretmane, već se protiv bora bori običnim vazelinom. Nakon stavljanja uobičajene noćne kreme na predeo oko očiju obilno nanesite vazelin.

RepublikaFoto: facebook.com/@JennJoannaAniston

* Hale Beri

Lepa tamnoputa oskarovka takođe koristi vazelin u dnevnoj rutini. Da bi istakla prirodno pune usne, Hale na njih svakodnevno nanosi mešavinu vazelina i prstohvata cimeta. Ona tvrdi da joj usne, nakon samo nekoliko minuta od utrljavanja ove smese, izgledaju lepše i punije. Hale takođe otkriva na koji način postiže efekat prirodno ružičastih usana. Ona prvo nanese crveni karmin, a zatim ga nežno utapka papirnom maramicom da bi uklonila sav višak. Nakon toga nanosi providan sjaj za usne.

 

 

 

* Ema Stoun

Osobama koje se zdravo hrane veoma je poznato hladno ceđeno ulje od koštica grožđa. Odlična vest je da ga, osim u salatu, poput glumice Eme Stoun možete namazati na kožu lica umesto kreme. Ako imate osetljivu kožu sklonu crvenilu i alergijskim reakcijama, ovo ulje je kao stvoreno za vas jer smiruje i neguje kožu. I vi ga, kao Ema, možete kupiti u običnoj prodavnici zdrave hrane.

* Liv Tajler

Američka glumica rado otkriva svoj bjuti trik bez koga ne može da zamisli dan. Nakon što nanese tečni puder i puder u prahu, umesto fiksatorom, lice poprska hidratantnim preparatom na bazi ružine vodice. Liv tvrdi da joj ovaj preparat ten čini blistavijim, a kožu hidriranom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

* Kim Kardašijan

Najpoznatija starleta na svetu otkrila je da je tajna njene lepe kože u običnom šećeru. Ona, naime, u gel za tuširanje koji obično koristi uvek doda malo šećera i na taj način sebi priušti jeftin, ali veoma delotvoran piling.

* Skarlet Johanson

Holivudski seks-simbol Skarlet besprekoran ten i čisto lice održava pomoću jabukovog sirćeta. Ona se, naime, opredelila za ovaj proizvod iz kuhinje jer je utvrdila da je najefikasniji u borbi protiv bubuljica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

* Salma Hajek

Prelepa glumica bore oko usana neguje antiridom u gelu koji se koristi za predeo oko očiju. Ona tvrdi da će ovaj jednostavni trik biti i od velike koristi ukoliko želite da sprečite razmazivanje karmina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

* Sijena Miler

Ako joj se, kao i mnogim običnim damama, dogodi peh prilikom bojenja kose, ova lepa glumica ima rešenje iz frižidera. Naime, ako boja kose posle farbanja dobije ružan zelenkasti ton, učinite kao Sijena i problem rešite pomoću kečapa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading